Un weekend aventuros pentru piața cripto

În ultimele 72 de ore, Bitcoin a crescut de la 6000 la 7.500 de dolari și a scăzut ulterior la 6.900 dolari. Celelalte criptomonede au înregistrat de asemenea creșteri de 10-20%. Ethereum se tranzacționează în prezent la 185$, iar Bitcoin cash se apropie de valoarea de 350$.


Evaluarea totală a pieței a depășit 200 miliarde de dolari, iar analiștii sunt optimiști cu privire la viitor.


Evoluție similară cu anul 2015

Odată cu corecția de preț a Bitcoin, analiștii au început să ofere perspective mai realiste pentru evoluția pe termen scurt.

Traderul Josh Rager a subliniat că există asemănări semnificative cu evoluția Bitcoin din 2015. La acel moment, BTC a ajuns în jurul valorii de 200 de dolari, a acumulat până la 300 de dolari în câteva luni și a urcat apoi parabolic până la 500 de dolari, apoi a văzut o retragere.


 În prezent, graficele Bitcoin arată o evoluție similară, dar într-o regiune de preț diferită. Dacă istoria se va repeta, BTC ar putea să scadă cu încă 20% din nivelurile actuale până va începe a doua fază de acumulare. Această fază ar putea dura până la șapte luni.

De acolo, BTC ar trebui să înceapă să crească parabolic până la evenimentul de înjumățire a recompensei de bloc.

Sentiment bullish pe piața cripto

Este totuși important să sublinem că evoluția actuală a prețurilor criptomonedelor demonstrează un sentiment bullish / optimist pe piață. Volumul zilnic de tranzacții pe BitMEX, cea mai importantă platformă de cripto futures, a atins o valoare nominală de 10 miliarde de dolari sâmbătă.

La fel de important, Bitcoin Trust de la Grayscale a depășit vineri 50 de milioane de dolari, semnalând interesul pentru Bitcoin din partea investitorilor acreditați.

Această creștere a volumului de tranzacții a fost generată de cei deja implicați pe piața cripto. Analistul Alex Krüger a arătat că termenul de căutare “Bitcoin” nu a văzut o creștere prea mare.


 Acest lucru înseamnă că odată ce evoluția pozitivă va deveni vizibilă, publicul larg va începe din nou să se implice în baza FOMO/teama de a rata ocazia. Acest lucru va stimula creșterea parabolică a Bitcoin pe termen lung.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Un weekend aventuros pentru piața cripto Un weekend aventuros pentru piața cripto Reviewed by cryptonews on mai 13, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.