Oracol XOR – adopție în masă a criptomonedelor

Proiectul Oracol XOR urmărește să faciliteze adopția în masă a criptomonedelor. Mai exact, dorește să faciliteze plățile internaționale prin intermediul telefoanelor mobile, eliminând dificultățile tehnice.

Piedici în adopția cripto: cunoștințe tehnice și acces la Internet

Industria cripto înregistrează o explozie, dar există încă piedici în ce privește adopția lor. Există un decalaj mare în gradul de educație tehnică a utilizatorilor. Mulți au dificultăți în a crea un portofel digital și a utiliza platformele exchange.

Platforma Oracol Xor urmărește să acopere această lacună și să ofere un format simplu pentru criptomonede, care poate fi adoptat cu puțină sau fără cunoștințe tehnice. Infrastructura plănuită urmărește să acopere și acele regiuni în care oamenii nu dispun de conexiuni de internet sau de date.

Proiectul Oracol se bazează pe trei domenii principale de dezvoltare, care să simplifice utilizarea tokenului XOR.

Adoptarea în masă a criptomonedelor

Unul dintre obiectivele principale ale Oracol Xor este de a facilita adoptarea în masă. Platforma încearcă să realizeze acest lucru prin emiterea de carduri denominate Oracol Xor care sunt disponibile în monedă locală la magazine și chișcuri din întreaga lume. Compania intenționează să utilizeze o metodă de distribuire similară cu cartelele telefonice.

Conectarea utilizatorilor cu acces redus la Internet

Trei miliarde de persoane au telefoane mobile, dar nu au acces la internet pe telefon. Acestă situație se întâlnește mai ales în țările în curs de dezvoltare, parțial din cauza lipsei de infrastructură adecvată.

În această situație, oamenii își folosesc creditul telefonic pentru a realiza plăți. De exemplu, soluțiile de telefonie mobilă care utilizează rețele 2G sau 3G, cum ar fi Mpesa în Kenya, sunt deja un succes. Există o mare oportunitate în această populație, iar proiectul Oracol Xor încearcă să intre pe piață ca o tehnologie perturbatoare care va schimba peisajul existent al industriei.

Crearea unei rețele sociale extinse

Nici o platformă de succes nu poate avansa astăzi fără o prezență puternică în rețelele sociale. Printre exemplele tipice se numără Facebook și YouTube, care au un număr foarte mare de abonați.
Utilizarea zilnică a platformelor sociale media crește, dar nici o singură platformă nu s-a dedicat operațiunilor asociate criptomonedelor.

Scopul Oracol Xor este de a lansa o componentă social media ca parte a platformei și de a încorpora utilizarea tokenului XOR ca formă de plată pentru cumpărături online în cadrul aplicației.

Proiectul se află în cel de-al doilea an de dezvoltare și a lansat până în prezent platforma oracol.mobi și un portofel online. Prin utilizarea unor elemente inovatoare, cum ar fi propria rețea socială, Oracol Xor va permite tranzacții peer-to-peer și o rețea de distribuție la nivel mondial. În viitor, platforma va integra plăți prin intermediul telefoanelor mobile pentru utilizatorii din zonele fără acoperire de date.

Proiectul Oracol – ICO

Proiectul a realizat prima etapă de ICO în luna decembrie 2018, iar criptomoneda este disponibilă pe exchange-ul tradebtc.eu începând cu luna ianuarie 2019. Perechile de tranzacționare isponibile includ: Bitcoin / XOR, Eur / XOR, Ethereum / XOR, USD / XOR și GBP / XOR.

Portalul Oracol Xor este simplu și ușor de utilizat. Crearea unui cont presupune un proces KYC/AML (verificarea indentității). De asemenea, site-ul oferă și un portofel cripto dedicat.

Cea de-a doua etapă de ICO se va derula pe site-ul Daicore începând cu data de 20 mai 2019.

Sunt disponibile în total 184 milioane de criptomonede XOR, dintre care peste 36.5 milioane au fost deja distribuite. Proiectul derulează o serie de programe de bounty anunțate pe canalul de Telegram.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Oracol XOR – adopție în masă a criptomonedelor Oracol XOR – adopție în masă a criptomonedelor Reviewed by cryptonews on mai 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.