Noi predicții optimiste pentru Bitcoin

Evoluția pozitivă din acest an a Bitcoin a generat un nou val de predicții optimiste pentru viitorul criptomonedei. În acest weekend, BTC a urcat până la valoarea de 7500$ înainte de a suferi o corecție până la 6900$.

Morgan Creek Capital: Bitcoin poate ajunge la 400.000 în 10 ani

O predicție îndrăzneață pentru Bitcoin provine de la fondatorul și CEO-ul companiei de gestionare a activelor digitale Morgan Creek Capital, Mark Yusko.


În opinia sa, prețul Bitcoin va atinge nivelul de 400.000 dolari sau chiar 500.000 dolari într-un deceniu. Predicția sa se bazează pe ideea că moneda digitală va ajunge la capitalizarea de piață a aurului.

”Aurul a fost punctul de referință pentru bani pentru 5.000 de ani. […] Este vorba despre o valoare de 7,4 trilioane de dolari. Cel mai bun lucru despre Bitcoin este că este aurul digital. Este mult mai ușor de transportat; este mult mai ușor de împărțit. […] Are toate aceste calități esențiale, care cred că sunt superioare aurului. Dacă obținem valoarea de aur egală cu 7,4 trilioane, împărțiți cu 21 de milioane de monede, veți obține aproximativ 400.000 de dolari pe monedă, poate 500.000 de dolari pe monedă. Când se întâmplă asta? Ar putea fi un deceniu sau mai mult”

a declarat Yusko.

El a comentat inclusiv cu privire la hack-ul recent al exchange-ului Binance, în care s-au furat peste 7000 BTC. Yusko a susținut că “oamenii nu fură lucruri care nu au valoare”, ceea ce confirmă predicția sa cu privire la viitorul Bitcoin.

CANACCORD: BTC va ajunge la 20.000 de dolari în martie 2021

O altă predicție îndrăzneață pentru Bitcoin a fost publicată de Canaccord Genuity Group – o firmă de consultanță financiară.


Analișții companiei au arătat că există o asemănare semnificativă în evoluția Bitcoin în perioadele 2011-2015 și 2015-2019. De asemenea, ei susțin că piața cripto funcționează pe un ciclu de patru ani, bazat pe frecvența fenomenului de înjumătățire a recompenselor de bloc a Bitcoin.


Potrivit Canaccord, în cazul în care Bitcoin urmează aceeași tendință ca în ultima perioadă, va urca lent până la valoarea de aproximativ 20.000 de dolari. Această valoarea va fi cel mai probabil atinsă în martie 2021.

Mike Novogratz a făcut o previziune similară cu cei de la Canaccord.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Noi predicții optimiste pentru Bitcoin Noi predicții optimiste pentru Bitcoin Reviewed by cryptonews on mai 13, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.