VKCoin, utilizată deja de 10 milioane de persoane

Moneda digitală VK Coin, lansată pe data de 1 aprilie în rețeaua socială rusească Vkontacte, are deja peste 10 milioane de utilizatori.

Vk Coin poate fi generată prin participarea la jocuri pe platforma rusească similară cu Facebook. În conformitate cu declarațiile oficiale, există deja în circulație peste 3 trilioane de Vk coin.

O piață creată autonom

CEO-ul Vkontacte, Ivan Gusev, a declarat că utilizatorii deja își creează propriile piețe:

“Am fost surprinși să vedem că utilizatorii și-au creat propriile piețe în care tranzacționează VK pentur fiat. De asemenea, folosesc VK Coin pentru a recompensa alți utilizatori pentru publicitate. Adolescenții fac schimb de monede VK între ei pentru diverse activități – prânz, teme sau transport. De asemenea, moneda este folosită pentru cross-posting și publicitate. Nu vom opri schimbul de monede, deoarece trimiterea și primirea de VK coin este o formă de contract între două persoane”.

Prin urmare, aceasta este o piață care a fost creată în mod autonom și nu pare a fi o problemă pentru companie. Utilizatorii pot continua să tranzacționeze în mod liber între ei în scopuri diferite.

Impunerea unei limite de generare a VK Coin

În prezent, Moneda digitală VK Coin nu are o limită de emisiune. Având în vedere succesul proiectului, Gusev a declarat că se are în vedere impunerea unei astfel de limite. Acest lucru va provoca creșterea valorii VK Coin în ecosistem.

“Acum vrem să permitem utilizatorilor libertatea de a determina valoarea monedei virtuale pe cont propriu”

a declarat Gusev.

VK Coin apare listată pe Coinlib cu valoarea de 0.000200$. Pe platforma Vkontacte s-a realizat deja o tranzacție de 15 milioane de VK Coin pentru 100 ruble (aproximativ 1 euro).
De asemenea, un utilizator s-a auto-proclamat primul miliardar VK Coin – deține deja 47 miliarde de tokenuri.

În doar două săptămâni de la lansare, moneda este folosită de peste 10 milioane de utilizatori. În total, ecosistmeul Vkontacte are peste 400 milioane de conturi.

Integrare cu VKPay

Gusev a anunțat de asemenea, că intenționează să integreze Moneda digitală VK Coin sub formă de API. În acest mod, companii terțe pot transfera monedele VK și să integreze plățile în aplicațiile și site-urile lor. Un prim partener va fi serviciul de livrare alimente Vsemayki.ru, care o va utiliza pentru promoții și oferte speciale.

Compania VKontakte, care înseamnă “în contact”, este evaluată la 3 miliarde de dolari. Rețeaua socială fost creată de Pavel Durov în 2007 și vândută în 2014. Durov a fost forțat să fugă din Rusia și să-și vândă acțiunile VKontakte după ce a refuzat să transmită agențiilor de securitate ruse date despre activiștii politici ruși și ucraineni. Între timp, Durov a creat serviciul de mesagerie Telegram, care intenționează de asemenea să lanseze propria criptomonedă.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
VKCoin, utilizată deja de 10 milioane de persoane VKCoin, utilizată deja de 10 milioane de persoane Reviewed by cryptonews on aprilie 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.