Utilizatorii Brave Browser pot câștiga 70$ pe an

Utilizatorii Brave Browser au posibilitatea de a câștiga 70$ pe an, conform declarațiilor CEO-ului Brave. Utilizatorii pot opta să vizualizeze reclame și să obțină recompense în tokenul BAT.

“Mulți dintre utilizatorii Brave, în acest stadiu timpuriu, sunt utilizatori de tip lead. Aceștia reprezintă perspective off-the-grid deoarece blochează reclamele în mod asiduu, fie în Brave, fie cu Brave + uBO sau alt ad-block eficient. Utilizatorii lead merită mult mai mult deoarece au un grad mare de utilizarea a serviciilor de căutare, comerț electronic și plăți. Apreciez că utilizatorii noștri pot câștiga 70 $ / an pe măsură ce aducem sistemul în 2019. Numărul de reclame în prezent este relativ scăzut și automat veniturile sunt reduse. Ne așteptăm ca până în 2020 veniturile nete să ajungă la peste 224 de dolari pe an pentru utilizatorii individuali”,

a explicat Brendan Eich, CEO-ul Brave.

Descarca si incepe sa utilizezi Brave

Sa castigi pana la 224 de dolari pe an, prin simplu fapt ca utilizezi internetul, nu este de trecut cu vederea. Pe langa acest aspect Brave Browser este mult mai rapid si foloseste resurse mai putine in comparatie cu Chrome. Daca ai un calculator, tableta sau telefon mobil mai vechi, ai sa vezi diferenta.


Popularitatea Brave este în creștere

Browserul Brave a fost creat de fondatorul Mozilla și blockează reclamele și trackerele implementate de site-uri. În plus, oferă un control sporit asupra modului în care datele personale ale utilizatorilor sunt colectate.

Brave a implementat o metodă de recompensare a utilizatorilor prin vizualizarea de reclame. Brave Rewards oferă Basic Attention Tokens pentru cei ce optează să participe la program.
În prezent, BAT se clasează pe locul 23 în top Coinmarketcap și se tranzacționează la 0.27$.


Browserul este disponibil atât pentru desktop, cât și pentru telefoanele mobile. Versiunea pentru Android are peste 20 de milioane de descărcări.

Co-fondatorul Wikipedia Larry Sanger a declarat că este unul dintre utilizatorii Brave, iar Vitalik Buterin a lăudat ideea. Proiectul este bazat pe blockchain-ul Ethereum și oferă protecție automată a datelor.

Popularitatea browserului este în creștere, mai ales că oamenii au început să acorde mai multă atenție asupra utilizării internetului. Scandalul Facebook cu privire la gestionarea datelor personale i-a făcut pe mulți să conștientizeze că activitatea lor online este monitorizată.

Utilizând Brave, oamenii au posibilitatea să fie recompensați pentru furnizarea de informații companiilor interesate.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Utilizatorii Brave Browser pot câștiga 70$ pe an Utilizatorii Brave Browser pot câștiga 70$ pe an Reviewed by cryptonews on aprilie 01, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.