Un nou puzzle denumit Satoshi’s Treasure oferă 1 milion de dolari în Bitcoin

Un grup de 20 de membrii ai comunității cripto au lansat un puzzle denumit Satoshi’s Treasure ce oferă 1 milion de dolari în Bitcoin. 1000 de fragmente ale unei chei private sunt ascunse pe tot globul, iar jucătorii sunt obligați să colaboreze pentru a le găsi.

Eric Meltzer, co-fondatorul companiei de investiții Primite Ventures, este unul dintre creatori. El a explicat că nimeni nu știe locația sau indiciile pentru identificarea fragmentelor. Jucătorii trebuie să rezolve tot felul de puzzle-uri matematice sau probleme de logică pentru a le identifica.


De asemenea, ei au posibilitatea de a vinde fragmentele sau indiciile descoperite.

“O mulțime de oameni au glumit că facem versiunea bitcoin a Ready Player One”, a declarat Meltzer. “Jocul va avea un clasament pentru a arăta care echipe au cele mai multe fragmente.”

400 de fragmente necesare pentru a muta fondurile din portofel

Până în prezent, peste 6000 de participanți s-au înscris pentru a participa în joc. Indiciile au fost generate de o echipă de 20 de persoane, printre care se numără și Ian Miers, ce a participat la crearea zcash.

Criptomonedele Bitcoin ce reprezintă premiul de 1 milion de dolari au fost donate de diferiți investitori nenominalizați.

Deși există în total 1000 de fragmente de chei private, sunt necesare 400 pentru a muta fondurile din portofel.

Există inclusiv planuri de lansare a unei aplicații mobile pentru a ajuta jucătorii să urmărească indicii și actualizări. Aceasta însă nu este obligatorie pentru participarea la joc. Aplicația va fi, de asemenea, un canal de sponsorizare și parteneriate cu branduri externe.


Satoshi’s Treasure

Cei interesați să particope se pot înscrie pe site-ul satoshistreasure.xyz. Primele trei indicii au fost deja lansate: The Jade Key, The Bismuth Key și Key Mamoru.

Primul indiciu, de exemplu, pare să se refere la satelitul Blockstream, care transmite date referitoare la bitcoin.

Până în prezent, participanții sunt în mare parte adolescenți. Motivul principal este că promovarea jocului s-a realizat pe platformele de gaming, unde audiența este în general foarte tânără.
Unul dintre jucători, de exemplu, este dezvoltatorul german Malte Lauterbach, în vârstă de doar 15 ani.

El a declarat că jocurile precum Satoshi’s Treasure oferă un mod prietenos pentru adolescenți să învețe despre criptomonede.

“Câștigarea premiului prin jocuri este o idee destul de bună. În loc de aurul World of Warcraft, aș putea folosi bitcoin pentru a cumpăra lucruri reale”,

a spus Lauterbach, adăugând că părinților săi nu le place ideea de a se implica în tranzacții speculative.

“E destul de interesant, având diverse echipe cu jucători din întreaga lume”.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Un nou puzzle denumit Satoshi’s Treasure oferă 1 milion de dolari în Bitcoin Un nou puzzle denumit Satoshi’s Treasure oferă 1 milion de dolari în Bitcoin Reviewed by cryptonews on aprilie 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.