Refine Medium – versiunea blockchain a Youtube

Refine Medium este o platformă media descentralizată ce permite vizualizarea conținutului video de calitate. Construită pe blockchain-ul Ethereum, aplicația descentralizată dApp Refine Medium se bazează pe smart contracts. Publicul și creatorii de conținut sunt motivați prin tokenul XRM pentru a particpla la dezvoltarea ecosistemului.

O industrie de 2 trilioane de dolari

Industria de divertisment și mass-media generează peste 2 trilioane de dolari în venituri anuale în întreaga lume. Jumătate din populația mondială vizualizează videoclipuri online. Studiile arată că peste 82% din traficul de internet global este folosit pentru clipuri video și audio.

Companiile de divertisment și media din întreaga lume sunt din ce în ce mai afectate de scăderea nivelului de încrede a publicului. Prin urmare, Refine Medium consideră că încrederea este un factor determinant vital pentru a atrage participanți și a susține ecosistemul în viitor.

Un ecosistem bazat pe încredere

Platforma Refine Medium este construită pe baza a 5 piloni


 • încredere în conținut – mecanisme de protecție a copyright. Clipurile pot fi descărcate doar contra cost, astfel încât creatorii de conținut sunt recompensați pentur munca lor;
 • încredere în audiență – plaforma facilitează combaterea fenomenului boților social-media;
 • încredere în informații – statistici reale și ușor de vizualizat, care relevă raportul efort-beneficii;
 • încredere în token – distribuție prin contracte smart verificate;
 • încredere în ecosistem – moderatorii sunt votați de comunitate și recompensați conform activității lor. În cazul în care activitatea lor nu este apreciată, pot fi eliminați din funcție pe baza voturilor utilizatorilor.

Cum funcționează

Refine Medium are o interfață intuitivă ce facilitează vizualizarea, încărcarea și evaluarea videoclipurilor. Este bazată pe principiul descentralizării, iar clipurile sunt încărcate doar dacă obțin un anume număr de voturi. Rețeaua are moderatori care votează video-urile, iar evaluările ulterioare generează recompense pentru creatorii de conținut.

Aplicația va avea următoarele caracteristici esențiale:


 • Streaming video 24/7 și upload facil;
 • Recompensarea automată prin Smart Contracts;
 • Space Boost;
 • Data Boost;
 • Portofel Refine Medium;
 • Tranzacții transparente și sigure cu tokenul XRM.

Aspecte tehnice

Videoclipurile încărcate pe platformă utilizează protocolul IPFS. Acesta permite fișierelor să persiste într-o rețea distribuită fără o autoritate centrală sau un server central. IPFS este un protocol peer-to-peer în care fiecare nod stochează o colecție de fișiere hashed.

Nodurile ce găzduiesc fișierele nu sunt cunoscute în IPFS. Accesul la fișiere este strict bazat pe hash. Pentru a preveni accesul ilegal la date sau abuzul de către propriile noduri de găzduire IPFS, datele stocate vor fi complet criptate.

Fiecare utilizator care vizualizează clipuri va dona o mică parte din puterea de procesare pentru a mina Ethereum. Aceștia vor fi recompensați cu criptomonede pentru a găzdui conținutul pentru perioade mai lungi. Modelul Refine Medium se auto-susține. Pe măsură ce tot mai mulți utilizatori utilizează platforma, mai multă putere de calcul va fi disponibilă. Cu cât aceasta crește, cu atât mai mulți proprietari de noduri sunt motivați să stocheze mai multe date.

ICO Refine Medium

Proiectul va fi lansat în trei etape:

Etapa de vînzare privată va avea loc în perioada 25.05.2019-15.06.2019. Vor fi disponibile 15 milioane de tokenuri XRM. În această perioadă se va realiza și lansarea versiunii beta a aplicației.

Perioada de pre-sale va fi 25-06.2019-15.07.2019, cînd vor fi puse în vânzare 30 milioane de tokenuri.

ICO-ul propriu-zis va avea loc în perioada 25.07.2019-30.09.2019, când se vor vinde 150 milioane de tokenuri.

Proiectul acceptă ETH, BTC, BCH și XRP, iar participanții la ICO nu trebuie să treacă prin verificări KYC.

ICO-ul urmărește să atingă un hard cap de 170.000 ETH.

Compania Refine Group of Companies Limited este înregistrată în Hong Kong. Echipa include specialiști blockchain ce provin în cea mai mare parte din India.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Refine Medium – versiunea blockchain a Youtube Refine Medium – versiunea blockchain a Youtube Reviewed by cryptonews on aprilie 09, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.