“Iarna cripto” a ajuns la final?

Prețul Bitcoin a depășit pragul de 5.600 $, un nou nivel maxim pentru anul 2019. Acest nou nivel susține sentimentele optimiste de pe piața cripto, exprimat de majoritatea analiștilor.

Valoarea celei mai mari criptomonede a trecut de nivelul de rezistență anterior de 5450$. Experții consideră “iarna cripto” s-a terminat si că Bitcoin pare cu adevărat să intre într-o perioadă ascendetă.


Analistul de piață FilbFilb a explicat:

“Indicatorii arată faptul că Bitcoin dorește să continue tendința ascendentă și tot ceea ce este necesar este menținerea presiunii de cumpărare în următoarele două săptămâni. Acest lucru ar putea conduce la o retestare a sprijinului vechi de la 6000 $. Dacă acest lucru nu este posibil, nivelul de 4000 USD este probabil să acționeze ca un suport puternic dacă este testat.”

Nivelul de 6000$, critic pentru viitorul Bitcoin

Atingerea nivelului de 6000$ ar putea fi ultimul cui în sicriu pentru urși. Acest nivel este critic, după cum s-a demonstrat în 2017. Valoarea de 6000$ a servit ca suport pentru aproape patru luni din august până în noiembrie 2018.

Astăzi, Bitcoin este în creștere cu peste 60% față de minima înregistrată în prima săptămână din februarie. De asemenea, valoarea sa a crescut cu 58% față de valoarea minimă de anul trecut.

Această evoluție înseamnă, de asemenea, că BTC depășește acum cele mai multe instrumente de investiții tradiționale în acest an.

Analiștii sunt optimiști

În general, este clar că sentimentele pieței se schimbă. Chiar și analiștii cunoscuți pentru atitudinea pesismistă încep să își modifice pozițiile si sa sustina ca “iarna cripto” s-a terminat. De exemplu, Murad Mahmudov a susținut în trecut că nu se așteaptă la un nou bull-run până în cel de-al doilea trimestru al anului 2020. Astăzi, el este ”75% sigur” că acțiunea a început acum.


În plus, analistul Tone Vays a reevaluat șansele ca Bitcoin să ajungă la 1000$ în scădere cu până la 40%. Între timp, Willy Woo, spune că este de 95% sigur că Bitcoina a atins nivelul minim la mijlocul lunii decembrie 2018.

Traderul veteran Peter Brandt, care a prezis corect valoarea record de 20.000$ al Bitcoin, a declarat că nu ar fi surprins dacă prețul Bitcoin a intrat într-o nouă fază parabolică.

Între timp, fundamentele Bitcoin sunt mai puternice decât oricând. De asemenea, înjumătățirea recompensei de bloc, care este de așteptat să reducă presiunea de vânzare pe piață, este la mai puțin de 400 de zile distanță.

Bitcoin este în creștere, dar este prea devreme pentru a spune definitiv că Bitcoin se află acum pe o piață de tauri. Cu toate acestea, numărul de semnale pozitive crește cu siguranță în fiecare zi.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
“Iarna cripto” a ajuns la final? “Iarna cripto” a ajuns la final? Reviewed by cryptonews on aprilie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.