Extensie de Chrome ce permite plăți Lightning pe Amazon

Procesatorul de plăți Moon a anunțat lansarea unei extensii de browser care permite utilizatorilor să facă achiziții pe site-urile de e-commerce folosind rețeaua Lightning.

Până în prezent, 250 de utilizatori au testat opțiunea de achiziții pe site-uri precum Amazon. Extensia permite conectarea portofelului de pe exchange-uri precum Coinbase la contul de client.


Comercianții vor primi însă direct valute fiat, deoarece criptomonedele sunt convertite direct.

Shopping cu cripto

“Nu există o integrare directă a comercianților”, a explicat Ken Kruger, CEO-ul Moon. El a explicat de asemenea că firma gestionează canalele de plată Lightning și oferă o interfață simplă pentru trimiterea plăților.

“Ne integrăm cu rețelele Visa și Mastercard și obținem o reducere a comisioanelor interbancare pe care comercianții le plătesc de fiecare dată când primesc o tranzacție cu card de credit”,

a spus el.

“Extensia va afișa un cod QR și factura Lightning. Aceasta poate fi copiată și folosită pentru plată, astfel încât puteți face shopping cu portofelul Lightning preferat”.

Kruger nu a precizat care sunt instituțiile financiare tradiționale care ajută la convertirea Bitcoin în fiat în backend. Cu toate acestea, el a susținut că până în 2020, opțiunea de plată Lightning ar trebui să funcționeze pe aproape orice site de comerț electronic, indiferent dacă platforma respectivă acceptă direct bitcoin.

În prezent, extensia se află în procesul de aprobare de către Chrome Web Store și va deveni disponibilă până la sfârșitul săptămânii.

Procesatorul de plăți Moon

Compania Moon a fost fondată anul trecut în New York și are în prezent doar 3 angajați. Cu toate acestea, proiectul a primit 100.000$ de la Entrepreneurs Roundtable Accelerator.

Directorul general al acceleratorului, Murat Aktihanoglu, a declarat că investiția intră în categoria cripto-întreprinderilor cu potențial:

“Am investit în Moon ca o companie de portofoliu pe termen lung”,

a spus Aktihanoglu.

Între timp, Kruger a declarat că startup-ul său va derula o nouă campanie de strângere de fonduri de serie A în acest an. Ei doresc să continue să învețe din comportamentul utilizatorilor și să dezvolte soluții pentru piața cripto.

“Există o mulțime de oportunități pentru a ajuta la rezolvarea unor probleme în ce privește utilizarea și adopția rețelei Lightning. Dorim să facem tot posibilul pentru a ajuta”,

a spus Kruger. “


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Extensie de Chrome ce permite plăți Lightning pe Amazon Extensie de Chrome ce permite plăți Lightning pe Amazon Reviewed by cryptonews on aprilie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.