Dupa Bitcoin, Ethereum are potențialul de a crește la 200$

Pretul Bitcoin a explodat

In ultimele 24 de ore pretul Bitcoin a crescut cu cca 20%. Datele din Google Trends arată o creștere vizibilă a cautarilor specifice acestei nise.

Pantera Capital au fost printre cei mai optimisti, afirmant ca piata isi va schimba trendul. Au identificat ca injumatatirea blocului, asa numitul halving, va fi cel mai important catalizator a cresterii preturilor.


În comparație cu graficul de ieri, când prețul BTC a fost de aproximativ 4.100 de dolari, capitalizarea de piață a monedelor de top din lume a câștigat aproape 10 miliarde de dolari. Capitalizarea de piata Bitcoin a ajuns la peste 83 de miliarde de dolari.

Urmeaza argintul?

Popularul analist ”the Crypto Dog” susține că în perioada următoare, Ethereum are potențialul de a ajunge la 200$. În ultima lună, prețul ETH a crescut cu 11%, de la 126$ la 140$. Analistul prevede că Ethereum poate să crească cu 35% dacă trece peste nivelul de rezistență de 148$, fapt care s-a intamplat in ultimele 24 de ore.


Clasata pe locul 2 in topul criptomonedelor, moneda Ethereum are o crestere de 6% in ultimele 24 de ore. Daca ieri s-a tranzactionat la 140$, azi de tranzactioneaza peste valoarea de 150$. Capitalizarea de piata acesteia a ajuns la 16 miliarde de dolari.

Tokenurile cresc

Un indicator pozitiv pentru tendința de preț pe termen scurt a lui Ethereum este performanța puternică a tokenurilor.

În acest weekend, economistul Alex Krüger a declarat că piața de urși cripto s-a terminat.

“Piața cripto a urșilor s-a încheiat de peste trei luni. Trecerea BTC peste 4200 de dolari va marca sfârșitul tendinței negative ce a început în ianuarie 2018. Nu este vorba de o speanță sau de optimism. Depășirea pragului de 4200 de dolari demonstrează din punct de vedere tehnic că piața ursului se va încehia. Faptelor nu le pasă de opinii “.

Prin urmare, analiștii sunt prudenți în previziunile lor optimiste. Multi dintre acestia considera ca “iarna crypto” a luat sfarsit si in continuare vom vedea o crestere organica a pietei.

INFORMAȚIILE APĂRUTE PE SITE NU REPREZINTĂ SFATURI FINANCIARE. PENTRU ORICE DECIZIE FINANCIARĂ IMPORTANTĂ, CONSULTAȚI PROFESIONIȘTI AUTORIZAȚI. MAI MULTE INFO LE GASITI IN TERMENI SI CONDITII


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Dupa Bitcoin, Ethereum are potențialul de a crește la 200$ Dupa Bitcoin, Ethereum are potențialul de a crește la 200$ Reviewed by cryptonews on aprilie 02, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.