Binance planifică migrarea pe propriul blockchain pe 23 aprilie

Exchange-ul Binance a anunțat oficial că migrarea monedei Binance pe propriul blockchain va începe pe 23 aprilie 2019. Pașii necesari pentru migrarea pe Binance Chain au fost postați pe blocul oficial al companiei.

Changpeng Zhao a explicat acțiunile planificate pentru proces, inclusiv crearea BNB în blocul de geneză. Înainte de accesul public, exploratorul și portofelul web al lanțului Binance vor fi disponibile numai pentru membri selectați.

Planurile Binance de a lansa propriul blockchain datează din decembrie 2018. Potrivit anunțului, Binance produce blocuri pe noul blockchain începând din 19 aprilie.

Moneda Binance se transformă din ERC-20 în BEP2

Migrarea BNB din rețeaua ETH către Binance Chain va avea loc în perioada 19 aprilie – 23 aprilie. Vechile adrese BNB (bazate pe adresă ETH) vor fi distruse, iar noile monede vor fi emise pe Binance Chain. Vechile tokenuri ERC-20 vor fi transformate în BEP2 BNB.

”Binance.com 3 va acorda asistență cu swap-ul principal al BNB pe 23 aprilie 2019. Dacă totul funcționează conform planului, utilizatorii vor putea furniza o adresă Binance Chain pentru cererile de retragere ale BNB. Retragerea va acționa apoi ca un mecanism de transformare a tokenurilor BNB ERC20 în tokenuri BEP2 BNB native ale Binance Chain.Cei care doresc să-și păstreze încă moneda Binance pe adresa bazată pe ERC20 (din orice motiv în timpul perioadei de conversie) trebuie să își retragă tokenurile din contul Binance.com înainte de ora 2 AM (UTC) pe 23 aprilie și să le mute în Ethereum Wallet”

se explică pe site-ul companiei.

Tokenurile ERC-20 vor fi distruse odată ce vor fi generate suficiente tokenuri BEP2 pentru a le înlocui. După data de 23 aprilie, compania nu va mai permite utilizarea vechilor criptomonede BNB.

În prezent, moneda Binance se clasează pe locul 7 în top market cap, cu peste 140 milioane de tokenuri în circulație. Valoarea criptomonedei a crescut cu peste 260% în acest an și se tranzacționează în prezent cu 21$.

Portofelul Binance Trust Wallet adaugă suport pentru DOGEcoin

Săptămâna aceasta, Trust Wallet, portofelul companiei Binance, a anunțat că va acorda suport pentru DOGEcoin. Criptomoneda favorită a lui Elon Musk a fost votată de utilizatori într-un sondaj de opinie realizat de portofel. DOGE s-a clasat pe locul 2 după Cardano (ADA) și a fost urmată de NEO și EOS.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Binance planifică migrarea pe propriul blockchain pe 23 aprilie Binance planifică migrarea pe propriul blockchain pe 23 aprilie Reviewed by cryptonews on aprilie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.