Analiza de pret Bitcoin

Acest grafic reprezinta o informatie de tip publicitar si este in concordanta cu Termenii si Conditiile de utilizare a siteului. Investitiile in criptomonede au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza variatiilor rapide si a naturii nereglementate a pietii. Nimic din ce este prezentat mai sus nu reprezinta un sfat financiar. Nu investi mai mult decat iti poti permite sa pierzi.

Analiza de pret Bitcoin – este situata pe locul 1 in top marketcap

Analiza de pret Bitcoin (BTC) – Pentru a mentine o perspectiva pozitiva pe termen mediu pentru BTC, regiunea de pret marcata cu gri este o zona de inflexiune a graficului ce in trecut a reprezentat rampa de lansare ce a dus mai departe pretul BTC catre maximele istorice si care apoi in noiembrie 2018 a reprezentat un punct critic in miscarea descendenta a pretului.


Faptul ca acea zona se afla acum sub grafic este un semn foarte pozitiv si necesar pentru a continua orice scenariu pozitiv pe termen mediu si lung. Ideal este sa nu vedem pretul sub acea zona 4000-3700 EUR.
Daca luna Aprilie inchide peste zona gri atunci aceasta va deveni pivotul necesar pentru viitoare miscarea ascendenta.

Pe termen scurt

Intraday ne aflam chiar la limita de 50% a miscarii ce a dus pretul la minimul din 2018. Zona ce reprezinta un punct bun de intrare intr-o pozitie long insa, exista posibilitatea unei corectii mai ample inainte de urmatoarea miscare de implus ascendenta spre maximul consolidarii.

Ambele scenarii prezentate sunt cu titlu de exemplu. In functie de momentul in care se intra parametrii pozitiei se pot schimba destul de mult. Insa cel mai indicat este sa se intre intr-o pozitie in punctul in care invalidarea ideii este cat mai aproape, fapt ce pentru pozitia de long se afla in zone de suport indicate pe grafic cu dreptunghiurile de culoare verde.

O a treia varianta este de asemenea posibila ca dupa miscarea ascendenta inceputa in februarie, luna aprilie sa reprezinte o luna de consolidare a pretului. Perioada in care atat pozitiile de Long si Short sunt profitabile. Insa avand in vedere volatilitatea crescuta a BTC acest tip de trading necesita confirmarea miscarii si o prezenta continua in fata garficul inainte de a decide intrarea intr-o pozitie.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Analiza de pret Bitcoin Analiza de pret Bitcoin Reviewed by cryptonews on aprilie 07, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.