Universitatea Edutus din Ungaria oferă primul curs de specializare în blockchain din Europa de Est

Începând cu luna septembrie, Universitatea Edutus din Ungaria va oferi primul curs de specializare în blockchain din Europa de Est. Înscrierile pentru cursul ce durează două semestre încep în luna martie. Este dedicat absolvenților ce dețin deja diplome de învățământ superior.

Programul Blockchain își propune să prezinte logica tehnologiei inovatoare și aplicabilitatea pe scară largă. De asemenea, va realiza introducerea rolului său posibil în viața profesională, cu accent pe aplicațiile practice.

Cursul va include seminarii realizate de specialiști de la Blockchaineum, Solidity Services și experți ai NLV8. Scopul lor este de a instrui participantii care au experiența și cunoștințele necesare pentru a putea contribui la adoptarea cât mai largă a tehnologiei blockchain în Ungaria.

Nevoie de specialiști

Tot mai multe sectoare și industrii tradiționale sunt complet transformate de tehnologiile inovatoare pe piața mondială. Ca o consecință evidentă a acestui fapt, aplicațiile bazelor de date bazate pe blockchain au un rol tot mai important. Potențialul de afaceri al tehnologiei este foarte mare, însă experții sunt de părere că principalul obstacol în calea implementării este lipsa de specialiști.

Dr. Andrea Némethné Gál, rectorul la Universitatea Edutus, subliniază:

“Continuăm să monitorizăm tendințele educaționale naționale și internaționale. Avantajul nostru competitiv este reprezentat de portofoliul educațional flexibil adaptat nevoilor pieței și implementat la cel mai înalt nivel profesional. Prin lansarea cursului de tip blockchain, ne aliniem cu instituții de renume mondial precum Massachusetts Institute of Technology din Statele Unite, care are blockchain în portofoliul său de formare.”

Digital Welfare sprijină adopția noilor tehnologii în Ungaria

Cursul Edutus este oferit în colaborare cu organizația non-profit Digital Welfare, care oferă asistență profesională cursurilor de specialitate la nivel universitar.

Potrivit lui László Jobbágy, CEO al Digital Welfare Non-profit Ltd:

“Sectorul financiar se numără printre domeniile în care digitalul oferă avantaje majore. Acesta este motivul pentru care DWP își propune să ajute Ungaria să ajungă la un rol de lider regional în domeniile fintech și blockchain. O strategie globală care va fi elaborată de DWP va formula recomandări profesionale concrete pentru utilizarea tehnologiei blockchain. Formarea specializată in blockchain de la Universitatea Edutus este un pas crucial în această direcție”.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Universitatea Edutus din Ungaria oferă primul curs de specializare în blockchain din Europa de Est Universitatea Edutus din Ungaria oferă primul curs de specializare în blockchain din Europa de Est Reviewed by cryptonews on martie 15, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.