Susținătorii mișcării “Long Bitcoin, Short Bankers” pot indica acum un alt exemplu în care criptomonedele pot fi mai bune decât sistemul bancar tradițional.

Un nou proiect de lege a fost introdus în California, unde Assemblymember Phil Ting urmărește să cripteze plățile pentru taxele locale și județene pentru afacerile legate de canabis. Se estimează că acest lucru ar face ca procesul de plată a taxelor să fie mai sigur pentru magazinele locale de canabis.

Dacă noul proiect devine lege, orașele și județele vor alege dacă vor să accepte monedele digitale de la companiile antemenționate, a raportat CBS Sacramento, adăugând că se poate întâmpla în 2020.

Utilizarea recreațională a canabisului

este legală în multe state, inclusiv California, Colorado, Washington, Alaska, Oregon, Massachusetts, Nevada și Vermont. Cu toate acestea, băncile nu doresc să se ocupe de afaceri locale de canabis. Cele mai multe bănci sunt asigurate de către Federația federală de asigurare a depozitelor (FDIC), care împiedică furnizarea acestor servicii.

Criptomonedele pot ajuta afacerile legale cu canabis în cazul în care băncile nu pot. În momentul de față acestor business-uri, deși complet legale în statele în care operează, nu pot să efectueze tranzacții esențiale. În consecință, ele sunt forțate să se ocupe de sume mari de numerar. Având cantități mari de numerar, pot deveni ușor victimele hoților.

Pericolul de a muta în numerar afectează, de asemenea, securitatea cartierelor locale. Dacă s-ar întâmpla ceva care ar putea fi violent sau periculos, ar putea exista repercusiuni asupra respectivelor cartiere.

Criptomonede acceptate pentru plata impozitelor

Plata impozitelor cu criptomonede nu este neortodoxă, deoarece a fost deja posibilă în statul Ohio din noiembrie 2018. Birourile fiscale locale acceptă plăți criptografice în Bitcoin folosind procesorul de plată BitPay. Cu toate acestea, există o întorsătură – chiar dacă o companie își plătește impozitele în Bitcoin, statul va primi dolari americani, deoarece BitPay convertește criptomonedele la fiat, pe care îl transferă în statul Ohio.

Criptomonedele și industria canabisului au multe lucruri în comun. Ambii sunt în stadii incipiente de dezvoltare, sunt adesea denaturate în presă și se confruntă cu probleme juridice și de reglementare.

Ca atare, numeroase companii văd oportunitatea de a depăși decalajul dintre industria de blockchain și cannabis, deoarece abilitatea de a urmări și înregistra totul “de la sămânță la vânzare” ar putea spori semnificativ legitimitatea afacerilor de canabis în ochii autorităților de reglementare.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Susținătorii mișcării “Long Bitcoin, Short Bankers” pot indica acum un alt exemplu în care criptomonedele pot fi mai bune decât sistemul bancar tradițional. Susținătorii mișcării “Long Bitcoin, Short Bankers” pot indica acum un alt exemplu în care criptomonedele pot fi mai bune decât sistemul bancar tradițional. Reviewed by cryptonews on martie 07, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.