Investiția în Bitcoin, mai avantajoasă decât orice altcoin

O analiză publicată pe Twitter de DataLight arată că investiția în Bitcoin a generat profituri mai mari decât orice altcoin. Graficul arată că o investiție de 100 de dolari a generat venituri semnificativ diferite în funcție de criptomoneda aleasă.

Analiza se bazează pe întrebarea:

“Dacă ați fi investit 100 USD în fiecare dintre aceste criptomonede la momentul listării, cât ați avea azi?”

Graficul include primele 15 criptomonede în funcție de market cap, cu excepția USDT. Analiza nu ia în calcul timpul de viață a respectivelor criptomonede, dar acesta variază de la nouă ani la cinci ani.
 Bitcoin, cel mai avantajos

De departe, Bitcoin a adus cele mai mari benficii, chiar dacă are și avantajul că se tranzacționează oficial de cel mai mult timp. 100 de dolari investiți în BTC la mijlocul anului 2010 valorează în prezent peste 1.3 milioane de dolari.

Tranzactioneaza Bitcoin si Ethereum

Pe locul doi se află ETH, cu o creștere a valorii la 68.000 de dolari în aproape patru ani. Pe locul trei se află Dash, cu o valoare cumulată de 39.000 de dolari în cinci ani.

XRP (Ripple) a înregistrat cele mai scăzute profituri, cu o valoare de puțin peste 6000 de dolari în mai mult de 5 ani.

Este demn de remarcat performanța remarcabilă a Binance Coin (BNB), care în mai puțin de doi ani a depășit 13.000 de dolari.

Performanță negativă pentru BCH și IOTA

Dintre criptomonedele de top, Bitcoin Cash, Bitcoin SV și IOTA au avut performanțe negative. Acestea au pierdut din valoare de la listarea pe exchange-uri.

Bitcoin Cash ABC a scăzut în valoare cu 24$, iar Bitcoin SV cu 75$. IOTA în schimb a scăzut cu 44$.

Trebuie subliniat că la jumătatea anului 2010, când BTC și-a făcut debutul, piața cripto era practic o nișă. Prin urmare, această comparație pare puțin forțată, deși se bazează pe date obiective.

Cu toate acestea, o altă metodă de comparație este dificil de identificat. Analiza DataLight pune în evidență beneficiile oferite de investiția în Bitcoin pe termen lung.Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Investiția în Bitcoin, mai avantajoasă decât orice altcoin Investiția în Bitcoin, mai avantajoasă decât orice altcoin Reviewed by cryptonews on martie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.