Joseph Lubin: blockchain va fi implementat în majoritatea economiei globale în 10-20 de ani

La conferința SXSW din Austin, Joseph Lubin a declarat că blockhain va deveni un aspect esențial al economiei globale. În opinia sa, în 10-20 de ani, economia va crește de cel puțin 10 ori iar tehnologia blockchain va fi implementată la scară largă.

Pe parcursul aceluiași discurs, Co-fondatorul ethereum a subliniat că gradul de utilizare va crește semnificativ. El a comparat utlizarea blockchain cu utilizarea tehnologiei e-mail.

“În 1983 nu au existat mulți oameni” normali “care trimiteau e-mailuri.”

Problema consumului de energie este rezolvată treptat

Principalul reproș în ce privește criptomonedele este consumul masiv de energie electrică. Tehnologia blockchain necesită o capacitate mare de procesare. Lubin a susținut însă că această problemă se rezolvă pe parcurs.

El a reiterat promisiunile Ethereum 2.0, care urmărește să utilizeze algoritmul de consens Proof-of-Stake.

“În Bitcoin și în prezent în Ethereum, trebuie să aveți hardware specializat, să ardeți o mulțime de energie electrică, să utilizați capacitate de calcul imensă pentru a menține sincronizarea în rețea. Cu Ethereum 2.0, în 18 luni vom avea un sistem blockchain mult mai puternic și mai scalabil, care mult mai puțină energie “.

Co-fondatorul ethereum a profitat de ocazie pentru a declara că Bitcoin (BTC) are o mulțime de ineficiențe, pe care Ethereum 2.0 nu le va mai avea.


Rețeaua Ethereum a trecut recent printr-un update și un altul urmează să aibă loc cel mai probabil în octombrie. Planul oficial este ca modificarea completă a algoritmului de consens să aibă loc până la sfârșitul lui 2020.

Blockchain se extinde în toate domeniile de activitate

Joseph Lubin a declarat recent că tehnologia blockchain și descentralizarea va oferii beneficii creatorilor de conținut și jurnaliștilor. Acesta este însă doar unul dintre domeniile în care este aplicată.

În afară de gestionarea lanțurilor de aprovizionare și managementul documentelor, blockchain este util în foarte multe domenii. De la identitatea digitală la guvernare transparentă, până la gestonarea tranzacțiilor transfrontaliere, tehnologia poate aduce beneficii majore.
Joseph Lubin: blockchain va fi implementat în majoritatea economiei globale în 10-20 de ani Joseph Lubin: blockchain va fi implementat în majoritatea economiei globale în 10-20 de ani Reviewed by cryptonews on martie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.