India: comunitatea se unifică pentru a solicita reglementarea criptomonedelor

Asociația Blockchain India derulează în luna martie o campanie extinsă de unificare a comunității cripto-entuziaștilor. Demersul urmărește să elaboreze un raport extins ce va fi înaintat guvernului, sperând să sprijine adoptarea de reglementări favorabile criptomonedelor.

4 orașe și peste 200 de participanți

Campania va organiza întâlniri în cele patru mari orașe în care Blockchained India are filiale: Delhi pe 2 martie, Mumbai pe 9 martie, Hyderabad pe 16 martie și Bangalore pe 30 martie. Se așteaptă ca la fiecare întâlnire să participe în medie 500 de persoane.

Akshay Aggarwal, cofondator și șef al Blockchained India, explicat decizia:

”Am descoperit că Delhi și Bangalore sunt cele mai mature ecosisteme. Entuziasmul, în special în Delhi, este cu totul alt nivel. Deși, dacă vă uitați în mod specific la companiile blockchain, Hyderabad se apropie destul de aproape de Bangalore. Acest lucru se datorează inițiativei guvernului din Telangana de a forma un district blockchain.”

Educație și punte de vedere ale comunității

Scopul campaniei pornite de Asociația Blockchain India  este de a oferi informații imparțiale privind evoluțiile care au avut loc în spațiul cripto până în prezent. Experții vor oferi opinii cu privire la motivul acestor evoluții, care acoperă atât aspectele pozitive, cât și negative ale peisajului industrial din India.

Prezentările vor fi urmate de preluarea opiniilor cu privire la reglementările ce vor stimula inovația și spiritul antreprenorial. Acestea vor ajuta economia indiană prin captarea valorii generate de schimbarea paradigmă unică pe care această industrie o cere.

Presiune pentru reglementarea criptomonedelor

Criptomonedele au fost interzise în India în 2017. Din acest motiv, majoritatea celor interesați să lanseze inițiative de acest tip au optat să plece din țară. În opinia lui Aggarwal, acest lucru aduce deservicii severe economiei indiene.

Asociația Blockchain India dorește să sprijine dezvoltarea domeniului prin trei aspecte: dezvoltarea abilităților, schimbul de cunoștințe și politicile guvernamentale pozitive.

În prezent, Curtea Supremă din India face presiuni asupra guvernului pentru elaborarea de legislație cu privire la criptomonede. Există numeroase cazuri pe rol cu privire la domeniu ce nu pot fi soluționate din lipsă de reglementări.

Diferiți experți legali și-au exprimat opinia că guvernul nu poate controla criptomonedelor. Un editorial publicat în presa națională săptămâna aceasta a explicat:

”Banca Centrală a Indiei (RBI) a interzis băncilor să colaboreze cu entități care se ocupă de criptomonede până acum. Motivul este că acestea nu pot fi controlate. Nu putem reglementa … ceva ce nu putem controla. Asta nu înseamnă că criptomonedele trebuie declarate ilegale. Trebuie tratate ca pe o jucărie strălucitoare nouă. Lăsați-i să se joace cu ele. Cu toate acestea, acordarea legitimității legale sau normative nu este doar imprudentă, ci este o prostie. “

Avocatul și-a explicat poziția, declarând că legile cu privire la criptomonede nu pot fi aplicate din cauza probabilității “alarmant de scăzute” a recuperării monedelor sau a descoperirii vinovaților atunci când o platformă exchange este compromisă. El a subliniat că “nimic din ceea ce guvernul introduce sau cere nu poate schimba acest fapt”.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
India: comunitatea se unifică pentru a solicita reglementarea criptomonedelor India: comunitatea se unifică pentru a solicita reglementarea criptomonedelor Reviewed by cryptonews on martie 07, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.