Facebook continuă recrutarea pentru departamentul blockchain cu un avocat specializat

Departamentul Blockchain al Facebook pare să se extindă în fiecare zi. În prezent, gigantul social media caută să angajeze un avocat specializat pe implementarea blockchain în sistemele comerciale.

Pe site-ul Facebook a fost postat un anunț de angajare pentru ”Leade Commercial Counsel, Blockchain”. Acesta va fi responsabil pentru sprijinirea “noii inițiative Facebook în dezvoltarea de aplicații blockchain”:

“Veți fi responsabili pentru redactarea și negocierea unei largi varietăți de contracte legate de inițiativele noastre blockchain, inclusiv parteneriate necesare pentru lansarea de noi produse și extinderea acestor produse pe plan internațional. De asemenea, veți oferi consultanță clienților cu privire la diversele riscuri juridice, strategii de afaceri și alte aspecte legate de tranzacțiile comerciale și operațiunile generale “,

se menționează în anunțul de angajare.

Dintre calificările minime enumerate, candidatul ideal trebuie să aibă “experiență în tehnologia blockchain și cu problemele legale care decurg din aplicațiile blockchain și / sau sistemele de plăți”.

Noul consilier juridic trebuie să aibă o diplomă în drept și să facă parte din cel puțin un Barou american. Se solicită de asemenea un “interes puternic față de plățile mobile și alternative”.

Departamentul Blockchain al Facebook este condus de fostul CEO Paypal

În prezent, departamentul blockchain al Facebook are aproximativ 50 de angajați, conform unor surse neoficiale. Este condus de fostul CEO al Paypal, David Marcus, care a ocupat anterior funcția de manager al Facebook Messenger.

Presa a speculat că Facebook dorește să profite de avântul tehnologiei blockchain pentru a lansa așa zisa ”Facebook Coin”. Criptomoneda ar urma să fie folosită ca metodă de plată în sistemul de mesagerie WhatsApp ce aparține gigantului social media.

Majoritatea analiștilor sunt de părere că este vorba de o tentativă de reparare a reputației afectate de scandalul datelor personale de anul trecut. Mark Zuckerberg a menționat în repetate rânduri că este interesat de reorganizarea sistemului de management a datelor utilizatorilor folosind noile tehnologii.

Până în prezent nu au fost făcute publice informații concrete cu privire la planurile Facebook de utilizare a criptomonedelor.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Facebook continuă recrutarea pentru departamentul blockchain cu un avocat specializat Facebook continuă recrutarea pentru departamentul blockchain cu un avocat specializat Reviewed by cryptonews on martie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.