Analistul AngeloBTC: Bitcoin va ajunge la 30.000$ până în 2021

Unul dintre analiștii cripto ce a câștigat popularitate în perioada de glorie a monedei Bitcoin, AngeloBTC, a publicat o nouă predicție pe Twitter. El apreciază că Bitcoin va ajunge la valoarea de 30.000$ până în 2021.

AngeloBTC a devenit faimos după ce a achiziționat câteva mii de Bitcoin înainte de explozia prețurilor din noiembrie 2017. Odată cu scăderea prețurilor, însă, analistul și-a redus semnificativ activitatea pe Twitter și pe forumurile cripto.

Predicția cu privire la prețul Bitcoin a fost postată după mai mult de 3 luni de tăcere.

Graficul Simple TradingView postat de AngeloBTC a atras niveluri monumentale de tracțiune pe canalele media sociale. El a explicat că, în prezent, criptomonedele în general sunt “o picătură în găleată”. O capitalizare de piață de 1 trilion de dolari ar fi chiar subevaluată pentru BTC și pentru activele digitale în ansamblu pentru a avea “un impact semnificativ ca depozit de valoare / monedă. “

Analistul apreciază că Bitcoin poate avea un viitor binar: va reuși să crească semnificativ sau va ajunge la 0 dolari.

Prin grafic, AngeloBTC arată că BTC va ajunge la 30.000 $ până în 2021 – o valoare cu 50% mai mare decât recordul de preț.

Ceilalți analiști îi susțin punctul de vedere

Ca răspuns la tweet-ul său, analiștii notabili și comentatorii din industrie și-au exprimat acordul cu opinia lui AngeloBTC. Crypto Cobain a susținut că “regele s-a întors”, în timp ce The Crypto Monk a exprimat un sentiment similar.

Interesant este faptul că opinia lui AngeloBTC se potrivește cu cea a lui Cane Island Crypto, creatorul indicatorului Network Value to Transactions (NVT). Investitorul din Texas publică frecvent analize pe forumul Ethereum World News.

El a explicat că atunci când nu este “manipulat de exchange-uri”, prețul Bitcoin rămâne într-o tendință parabolică impecabilă.

Extinzând tendința, analistul din Texas a arătat care vor fi prețurile probabile ale Bitcoin. Dacă la sfârșitul anului 2019 va fi de 7.800 $, atunci la sfârșitul anului 2020 va fi de 15.426 $ și așa mai departe.

Dacă Bitcoin continuă să își păstreze tendința, până la sfârșitul anului 2022, BTC va fi evaluat la 52.321 dolari.

În prezent, Bitcoin a depășit valoarea de 3900$, iar volumul zilnic de tranzacții se menține la 9.5 miliarde de dolari.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Analistul AngeloBTC: Bitcoin va ajunge la 30.000$ până în 2021 Analistul AngeloBTC: Bitcoin va ajunge la 30.000$ până în 2021 Reviewed by cryptonews on martie 11, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.