Analiștii financiari din Australia: Bitcoin va încheia anul 2019 la 9000$

Un studiu realizat de Finder.co.au în Australia a relevat că analiștii financiari consideră că Bitcoin va încheia anul 2019 în intervalul de preț 7000-9000$.

BTC a început luna februarie la aproximativ 3.500 de dolari. O creștere de la 3.500 dolari la 9.000 dolari ar fi echivalentă cu o creștere de 157 la sută a valorii în mai puțin de zece luni.

De ce experții rămân pozitivi în perspectiva pe termen lung a Bitcoin

Executivii din firmele de investiții, investitorii individuali și experții fintech sunt, în general, pozitivi pe tendința pe termen lung a Bitcoin. În opinia lor, există diferite catalizatoare pe termen scurt care ar putea alimenta piața.

În primul trimestru al acestui an, Bakkt de la ICE este de așteptat să lanseze oferte Bitcoin pe piața futures în SUA. De asemenea, firma de investiții Fidelity oferă servicii de custodie cripto pentru investitorii instituționali.

Activitățile desfășurate de instituțiile financiare la scară largă pe o piață de urși pot spori încrederea investitorilor.

Directorul Digital Capital Management Ben Ritchie a declarat:

”Două lucruri de urmărit în 2019. In primul rand dacă vom vedea decuplarea criptomonedelor, care până în prezent au evoluat într-un mod relativ similar. Al doilea este impactul piețelor tradiționale asupra criptomonedelor. Va crește bitcoin dacă S & P scade? De asemenea, intrarea și ieșirea de pe piața cripto se va îmbunătăți în 2019 cu Bakkt și Fidelity “on board”. Cu toate acestea, nu cred că vom vedea mulți investitori instituționali care să intre pe piață în perioada următoare.”

Ritchie a oferit cea mai mare previziune la prețul de la sfârșitul anului la BTC la 9.000 de dolari. Alți experți fintech au prognozat că BTC va încheia anul la aproximativ 7.500 de dolari.

O creștere treptată va crea probleme pentru exchange-uri

În mod similar, toți experții au afirmat că BTC se va confrunta probabil cu o încetinire ușoară, demonstrând un nivel scăzut de volatilitate pe parcursul lunilor următoare. Dacă Bitcoin inițiază o urcare treptată la intervalul de 7 500 până la 9 000 USD în următoarele 10 luni, aceasta poate provoca o gamă largă de probleme pentru exchange-uri.

Deja se poate observa o scădere substanțială de volum pe exchange-urile de pe piețele majore, cum ar fi Japonia.

Unele platforme au raportat că volumul de pe platformele lor de tranzacționare a scăzut cu peste 90%. În cazul în care piața se mișcă încet într-o perioadă extinsă de timp, aceasta ar putea crea probleme pentru exchange-urile care se bazează pe taxele de tranzacție ca sursă principală de venituri.

Milenialii adoptă criptomonedele în Australia
Crucial, în Australia, co-fondatorul Finder.com.au și co-fondatorul HiveEx.com, Fred Schebesta, spun că un număr tot mai mare de mileniali adoptă criptomonedele.

Se estimează că mai mult de 1,1 milioane de australieni au invest pe piața cripto. În 2018, aproximativ 1% dintre adulții din Australia au declarat că au investit în clasa de active. Începând cu 2019, rapoartele arată că până la 6% dintre adulți au investit în ecosistemul cripto.

Schebesta a spus:

”Millennialii sunt deosebit de deschiși la îmbrățișarea crito pentru a-și acumula averea. Au crescut cu tehnologia digitală, deci nu e de mirare că vor să se implice în moneda digitală. Ei doresc să învestească diferit față de părinții lor.”


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Analiștii financiari din Australia: Bitcoin va încheia anul 2019 la 9000$ Analiștii financiari din Australia: Bitcoin va încheia anul 2019 la 9000$ Reviewed by cryptonews on februarie 05, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.