VanEck Investment pariază pe piața Bitcoin

VanEck Investment prevede un an bun pentru piața Bitcoin, conform declarațiilor făcute pentru TraTalks Nasdaq. Aceasta este una dintre cele mai mari firme de investiții specializată pe studii de piață și ETF-uri din Statele Unite.

Gabor Gurbacs, analist șef al sectorului digital al companiei VanEck Investment, a declarat că se așteaptă la o creștere lentă, dar constantă pentru noul an. Practic, este mult mai ușor să convingă clienții să investească în acest sector față de anul trecut.

Încrederea analistului VanEck în piața bitcoin provine din trei factori principali:

o piață valutară mai robustă;
îmbunătățirea programelor de securitate și supravegherea generală a pieței;
o mișcare către piața crypto 2.0, unde moneda digitală este însoțită de o ofertă mai largă de produse financiare asociate, cum ar fi contractele futures.
VanEck Investment despre 2019
Un element esențial pentru intrarea noilor investitori este calitatea structurii pieței. Gurbacs susșine că schemele clare de depozite și măsurile de securitate adoptate de exchange-uri sunt esențiale pentru investitorii instituționali. Aceștia au nevoie de garanții în ceea ce privește siguranța cu care sunt investite activele lor.

În plus, 2019 ar trebui să fie marcat de primele episoade ale tranzacțiilor de finanțare ce implică monede digitala. Este vorba în special de fuziuni și achiziții între diferite proiecte.

De asemenea, ofertele publice inițiale ale unor companii cripto sunt așteptate atât pe bursele asiatice, cât și în SUA. Achizițiile reprezintă cea mai ușoară cale pentru o companie externă să intre rapid pe piață.

2019 va implica eforturi puternice din partea companiilor din spatele criptomonedelor pentru transformarea completă în mijloace recunoscute de plată. Există indicii că Mastercard este interesată să se concentreze mai mult pe serviciile anonime de plată.

Potrivit celor afirmate în timpul interviului cu Nasdaq, VanEck Investment consideră că cea mai relevantă tendință pentru anul 2019 vor fi criptomonedele naționale. FMI a dat undă verde pentru opt țări pentru a lansa monede digitale naționale, printre care se numără Rusia, Venezuela și Canada. Cel mai probabil, acestea vor fi însoțite de alte țări din G20 care se vor transforma într-un mediu prietenos cu criptomonedele, deschizând noi oportunități pentru evoluția pieței Bitcoin.

Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
VanEck Investment pariază pe piața Bitcoin VanEck Investment pariază pe piața Bitcoin Reviewed by ddd on ianuarie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.