Tranzacții cu BTC și ETH, disponibile prin Lite im în Facebook Messanger și Telegram

Portofelul Lite im, ce poate fi integrat în cele mai populare aplicații de mesagerie precum Facebook Messanger și Telegram, a adăugat suport pentru BTC. De asemenea, aplicația oferă opțiunea de tranzacționare prin SMS.

Lite im a fost lansat
în luna august 2018 și a oferit inițial tranzacții cu ethereum (ETH), litecoin (LTC), și tokenul nativ ZTX. Proiectul a fost dezvoltat de Zulu Republic și are scopul declarat de a răspândi utilizarea criptomonedelor ca metodă de plată.

Pentru a beneficia de acest serviciu, utilizatorii comunică cu un chatbot care poate trimite și primi active digitale în numele lor. Cu un mesaj SMS sau Telegram pot fi trimiși bani unui destinatar identificat pe baza unui număr de telefon mobil, un cont de Telegram sau o adresă. Toate tranzacțiile sunt apoi disponibile în blocul public unde pot fi ușor verificate . De asemenea, platforma oferă informații despre balanțele actuale și istoricul tranzacțiilor.

Aplicația gestionează cheile private în numele utilizatorilor, criptată și protejată cu o parolă.

Cu o infrastructură fără server și o bază de coduri simplă, Lite im poate asigura scalabilitatea, disponibilitatea ridicată și securitatea. Lite im este un serviciu de portofel compatibil BIP39, BIP32 și BIP44 capabil să fie importat în orice portofel Litecoin și creează adresele Litecoin Segwit P2SH-P2WPKH (M prefix).

Cheile private sunt criptate cu parola utilizatorului și pot fi deblocate numai când utilizatorul face o solicitare sigură, cu parola furnizată.

Deși acest format nu este cel mai sigur mod de a stoca și transfera criptomonede, portofelul poate atrage utilizatorii frecvenți ai aplicațiilor populare de mesagerie.

Cointext
O altă companie oferă un serviciu similar cu Lite im prin SMS și permite tranzacționarea de BCH.

Tranzacțiile cu criptomonede prin aplicațiile de mesagerie au potențialul de a devenit tot mai populare. În ultimele luni, au apărut zvonuri că atât Facebook cât și Telegram intenționează să ofere acest tip de serviciu. Telegram, cel mai popular serviciu de mesagerie din comunitatea cripto, dezvoltat un token propriu numit Gram pentru rețeaua sa TON. În ce privește Facebook, există zvonuri că dorește să integreze o criptomonedă stabilă ce poate fi utilizată pentru plăți.

Daca te gandesti sa folosesti aplicatia Lite im iti recomand sa citesti mai mult. Orice aplicatie de tip portofel digital trebuie tratata cu multa seriozitate.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Tranzacții cu BTC și ETH, disponibile prin Lite im în Facebook Messanger și Telegram Tranzacții cu BTC și ETH, disponibile prin Lite im în Facebook Messanger și Telegram Reviewed by ddd on ianuarie 03, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.