Grayscale Management lansează un instrument de investiții bazat pe Stellar

Compania de management al bunurilor digitale Grayscale Management a anunțat lansarea unui instrument de investiții bazat pe Stellar (XLM). Stellar Lumens Trust este cel de-al nouălea instrument bazat pe criptomonede lansat de companie.

Stellar este un proiect blockchain ce se concentrează pe revoluționarea sistemelor bancare globale prin facilitarea tranzacțiilor internaționale. Fondatorul său, Jed McCaleb, este unul dintre fondatorii Ripple Labs și Mt. Gox.

Din multe puncte de vedere, Stellar este considerat un rival al Ripple, deoarece oferă aceleași facilități pentru transferurile peste hotare.

Michael Sonnenshein, directorul executiv al Grayscale Management, a susținut că acest instrument nou dorește să ofere investitorilor o expunere la “proiectele populare construite pe blockchain”.
Aparent, Stellar Lumens Trust a fost creat la cererea clienților care doresc să investească pe piața cripto.

Sonnenshein a adăugat că este optimist în privința perspectivelor lui Stellar în domeniul finanțelor, în special în subsectoarele proceselor valutare și transfrontaliere. Referindu-se la tehnologia Stellar și la cazurile de utilizare propuse, directorul general a elaborat:

”O bancă americană poate păstra sume mari de valute în bănci străine și este foarte util să poată aduce aceste solduri ale valutelor străine pe un bilanț contabil. Prin utilizarea Stellar, instituțiile financiare nu vor fi obligate să dețină solduri peste tot. Acest lucru va îmbunătăți eficiența și bilanțul pentru alte utilizări.”

Datele de pe site-ul Grayscale arată că Stellar Lumens Trust are o valoare de 0,4 milioane de dolari (aproximativ 3,870,000 XLM).

Grayscale Management este optimistă cu privire la implicarea Wall Street pe piața cripto
Sonnenshein a respins ideea că Wall Street și-a încetinit intrarea pe piața cripto, susținută de mass media mainstream.

El a subliniat că întârzierile de lansare a platformelor specializate precum Bakkt se datorează nevoii de a fi construite corect. În ce privește activitatea Grayscale, directorul a subliniat că interesul investitorilor instituționali este în creștere.

Declarațiile sale sunt susținute și de rapoartele de activitate ale companiei. În decembrie 2018, Grayscale gestiona investiții de peste 200.000 Bitcoin, mai mult de 1% din volumul în circulație al criptomonedei.

Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Grayscale Management lansează un instrument de investiții bazat pe Stellar Grayscale Management lansează un instrument de investiții bazat pe Stellar Reviewed by ddd on ianuarie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.