CEO-ul Binance Changpeng Zhao, criticat după ce a părut să promoveze stocarea criptomonedelor în exchange-uri

CEO-ul Binance, Changpeng Zhao, a stânit controverse pe Twitter după ce a postat un mesaj din care se înțelege că recomandă utilizarea exchange-urilor pentru stocarea de criptomonede, în defavoarea stocării offline.

Într-un comentariu la anunțul despre hack-ul suferit de exchange-ul Cryptopia, Changpeng Zhao a menționat:

”Păstrează monedele la tine. Le protejezi de hacker și îti păzești singur portofelul. Computerul se poate strica, USB-urile se pot pierde. Stochează-le pe un exchange. Dar asigură-te că folosești doar cele mai securizate și de încredere platforme. Sau mută-le pe un DEX, fii un revoluționar”.

Unii comentatori au criticat ceea ce au considerat că este o ipocrizie din partea lui Zhao. Pentru mulți din comunitatea cripto, nu există nici o platformă de schimb complet sigură. Pentru ei, este doar o chestiune de timp înainte ca Binance să fie compromisă. Alții au considerat că este incorect din partea lui Zhao să denigreze stocarea offline în favoarea exchange-urilor.

Faptul că acest cometariu a fost asociat cu anunțul despre compromiterea unui exchange a făcut ca poziția lui Zhao să fie considerată cu adevărat ironică. În ultimii ani, un număr mare de exchange-uri au fost victimelor atacurilor.

Changpeng Zhao susține că a fost înțeles greșit
Controversa stârnită de comentariu l-a făcut pe Changpeng Zhao să posteze un mesaj ulterior în care să clarifice afirmațiile:

”Unii oameni pare să interpreteze greșit acest tweet. Acesta afișează 3 opțiuni. Nu se spune ce opțiune este mai bună decât alta, deoarece depinde de calificarea fiecărei persoane, de preferință, de alocarea fondurilor etc. Cel mai important, este o reclamă pentru #BinanceDEX. Îmi pare rău că nu am fost suficient de clar”.

Comentariile vor fi deosebit de interesante pentru unii care se așteaptă ca Binance să introducă la un moment dat un mecanism de asigurare pentru fondurile utilizatorilor. În calitatea sa de cel mai mare exchange din lume, va fi interesant de observat ce avantaje va oferi pe viitor Binance pentru a-și păstra poziția de lider.

Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
CEO-ul Binance Changpeng Zhao, criticat după ce a părut să promoveze stocarea criptomonedelor în exchange-uri CEO-ul Binance Changpeng Zhao, criticat după ce a părut să promoveze stocarea criptomonedelor în exchange-uri Reviewed by ddd on ianuarie 16, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.