BCH „a murit” iar BSV este „fără valoare”, declară fondatorul Bitcoin.org

Altcoin-ul care a luat naștere după fork-ul Bitcoin din 2017 – Bitcoin Cash – ar putea fi pe moarte. Sunt spusele creatorului anonim și controversat al Bitcoin.org și Bitcointalk.org, Cobra.

Într-un tweet publicat ieri, fără un motiv aparent, Cobra s-a referit la Bitcoin Cash ca fiind un eșec, subliniind că este un proiect mort. Acesta a mai spus,

dacă proiectul continuă astfel, peste câțiva ani se va deprecia total. Nu va fi diferit de altcoin-urile uitate din universul cripto.

Aceste previziuni nu sunt nemaipomenite în istoria criptomonedelor. În anii trecuți, altcoin-uri cu reputație bună și volum tranzacțional au dispărut datorită leadership-ului defectuos și al direcției sau scopului greșit. Monedele digitale renumite precum Bitshares, Peercoin, Namecoin sau Feathercoin au dominat scena, aflându-se în primele 10 poziții din plafonul pieței globale. Acum acestea sunt considerate defuncte.

Cobra a menționat
că lipsa leadership-ului resposabil al Bitcoin Cash este unul dintre eșecurile acesteia. Din acest considerent, soliditatea și longevitatea Bitcoinului nu gravitează în jurul unei singure persoane sau a unui grup de dezvoltatori. Totuși alte criptomonede, ca BCH, nu sunt în aceeași situație.

Aceste noi token-uri au nevoie de o echipă puternică pentru a conduce comunitatea spre consolidarea proiectului.

Cobra a fost un personaj controversat în spațiul cripto. Chiar și așa, acesta nu a încercat niciodată să-și cenzureze opiniile. Ideile acestuia au avut mereu fundamente solide, indiferent cât de contradictorii au părut. De la propunerea implementării PoS ca algoritm de consens pentru blockchain-ul BTC până la susținerea pentru BCH, după care „anunțul morții” acesteia.

Și pentru cei care cred că „BSV este adevăratul BCH”, Cobra a comunicat câteva cuvinte pe 7 ianuarie. Disprețul afișat către proiectul condus de Craig Wright, care pretinde a fi „Satoshi Nakamoto” este evident.

Pesimismul lui Cobra nu este surprinzător. Până la sfârșitul anului acesta avertiza asupra prăbușirii iminente Bitcoin Cash și asupra nevoii înlocuirii „liderilor incompetenți” de la cârma proiectului.

Deocamdată niciunul dintre „liderii” BCH sau BSV nu au răspuns cuvintelor lui Cobra.

Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
BCH „a murit” iar BSV este „fără valoare”, declară fondatorul Bitcoin.org BCH „a murit” iar BSV este „fără valoare”, declară fondatorul Bitcoin.org Reviewed by ddd on ianuarie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.