Artă cu tematică cripto, cumpărată cu cripto

Când Frank și Nikki McKeever și-au deschis în 2012 micul magazin de artă în Florida, nu își închipuiau că monedele digitale vor deveni businessul lor. În septembrie 2017, într-o perioadă de expunere și apreciere a pieței cripto, Lynx Art Collection a acceptat bitcoin, litecoin, monero și ethereum ca metode de plată pentru cumpărarea pieselor cu tematică cripto.

Chiar și după ce cotele pieței au scăzut, vânzările galeriei au continuat să crească.

“Starea actuală a pieței nu ne-a afectat vânzările in 2018.” a spus Frank McKeever.

Lynx Art Collection a primit peste 500 de plăți cripto până în decembrie 2018, constituind 75% din câștigul anual.

“Piesele din categoria cripto au explodat în cazul nostru” a comunicat McKeever pentru CoinDesk Acesta a adăugat: “Am vândut peste 1000 de piese de artă cu tematică cripto în 2018.”

Arta tematică, o nișă de succes pentru cripto-entuziaști
Galeria lui McKeever este un exemplu care arată că adoptia plăților în monede digitale de către comercianți este o opțiune pentru afacerile de nișă. Conform BitPay, valoarea medie a plăților a fost de 678.77 $, aproape dublă față de cea înregistrată în 2017 de 338.53 $.

Pe scurt acest lucru indică faptul că utilizatorii bitcoin cumpără mai puțin, dar cheltuie mai mult când o fac. Andrew Lee, CEO-ul Purse și BitPay, susține că trebuie să existe un stimul pentru favorizarea plăților în criptomonede. Acest stimul poate veni din reduceri pentru utilizatori Purse sau relaționarea directă dintre clienții și comercianți sau creatori.

Acesta este cazul pictorului Scoțian Trevor Jones, care își comercializează piesele pentru bitcoin prin Lynx Art Collection.

“Multe galerii și-au deschis ușile pentru viitoarele mele expoziții”

a menționat acesta, adaugând că multe dintre expozițiile sale din 2019 vor avea loc în sediile companiilor de tehnologie. Jones, care este artist plastic de peste un deceniu, acum vinde piese fanilor cu care relaționează pe Twitter.

“Vânzările mele precedente erau făcute prin galerii comerciale. Mi se pare fascinant că pot vinde piese scumpe unor persoane pe care nu le-am întâlnit niciodată”, afirmă Jones.

Spații de stocare creative
Andrew Lee a observat că “Dacă sunteți plătiți în bitcoin, veti pastra o parte mai mare din câștiguri. ” McKeever susține că galeria sa plătește artiștii tematici cripto în criptomonede. Aproape un sfert din câștigurile galeriei provin din tranzacții cu bitcoin și ethereum.

“Și noi simțim efectele pieței” a spus McKeever. A mai adaugat ca că afacerea încă rentează deoarece plățile în monede digitale au crescut vânzările pieselor cu tematică cripto și SF cu 40%.

Fanii cripto s-au dovedit loiali chiar și în condițiile actuale ale pieței. Majoritatea clienților lui Jones au plătit în monero, bitcoin și ether. Acesta le-a convertit în bitcoin, ca investiție pe termen lung.

În Decembrie, inspirat de conversațiile despre nevoile pe termen lung ale artiștilor și colecționarilor, soții McKeever au lansat o serie de portofele holografice.  Jumătate din cele 750 de portofele au fost vândute în primele 24 de ore.

În afară de posibilitatea de a oferi produse bazate pe interesele publicului, este convenabil pentru soții McKeever să folosească portofelele proprii bitcoin pentru plățile către artiști europeni ca Jones.

“Bitcoin este o modalitate rapidă pentru a primi bani fără plata comisioanelor către terți.” a spus Jones.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Artă cu tematică cripto, cumpărată cu cripto Artă cu tematică cripto, cumpărată cu cripto Reviewed by ddd on ianuarie 07, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.