Vreți să creați un startup cripto? Universitatea Tim Draper vă poate ajuta

Legendarul și veșnicul pasionatul de cripto Tim Draper a pregătit programe pentru a ajuta antreprenorii să construiască start-up-uri în cadrul universității sale.

Tim Draper este adorat în lumea cripto deoarece a fost printre primii investitori în bitcoin. El este de asemenea considerat o persoană cu influență în industria blockchain. A fost clasat numărul 7 în lista Forbes Midas și se află în top 100 cei mai influenți oameni din finanțe.

“Legendarul Tim Draper, a anunțat un nou program care să ajute antreprenorii în a lansa noi afaceri cripto.”

a scris fondatorul Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, pe Twitter.

“Piața monedelor digitale poate că este la pământ, dar activitatea va continua.”

Universitatea Tim Draper, specializată pe blockchain și cripto
Universitatea Tim Draper nu este o facultate în sensul tradițional. Există devize ca: “Gândiți la scară mare. Progresați. Toate pânzele sus.”, și poze cu tineri în costume de baie care aleargă spre ocean. Cu siguranță, nu genul de prezentare caracteristică sistemului de învățămând clasic.

Instituția este axată pe formarea noilor antreprenori și ajutorarea acestora în a-și atinge scopurile și are un palmares impresionant.

Printre absolvenți se numără personalități ce apar în topuri precum Tech Stars, 500 Startups și Forbes 30. Universitatea Tim Draper bebeficiază și de speakeri faimoși precum Elon Musk și vedeta YouTube Michelle Phan, pentru că Draper are prieteni influenți.

Câteodată se poate aplica zicala “Spune-mi cu cine te înfrățești, ca să-ți spun cine ești.”

Înscrierea nu este foarte ușoară, dar nu se compară cu procesul formal de la Universitățile Ivy league. Este nevoie de o prezentare decentă și de un argument convingător cu privire la cele mai mari probleme cu care se confruntă lumea în prezent. Ideea este să atrageți atenția investitorilor și profesorilor.

Studiile în Statele Unite, prea scumpe ca să merite efortul
Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă americanii este costul extrem de mare al diplomelor de licență. Un studiu recent realizat de Banca Mondială a relevat faptul studenții acumulează datorii imense pentru a termina o facultate. De asemenea, pentru fiecare an de studiu, creșterea salarială anuală este de aproximativ 8,8%.

O diplomă de masterat obținută la una dintre universitățile de top va aduce în medie 420.000$ în următorii 20 de ani.

Practic, după douăzeci de ani de activitate, câștigul lunar este de aproximativ 1.750$.

În plus, sistemul educațional din prezent este depășit. Multe școli nu oferă abilități utile în societatea actuală sau oportunități în viitor.

O afacere cripto de succes are potențialul de a aduce câștiguri de sute de milioane $ în câteva luni.

Bineînțeles că acest lucru nu este garantat, dar dacă dețineți skill-urile și determinarea necesară, este cu siguranță o idee demnă de luat în considerare.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Vreți să creați un startup cripto? Universitatea Tim Draper vă poate ajuta Vreți să creați un startup cripto? Universitatea Tim Draper vă poate ajuta Reviewed by ddd on decembrie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.