Vitalik Buterin sponsorizează 3 proiecte cripto cu câte 1000 ETH în urma unei conversații pe Twitter

Creatorul Ethereum, Vitalik Buterin, a decis să doneze 300.000 de dolari pentru trei proiecte cripto în urma unei discuții de pe Twitter.

Cele trei proiecte cripto care au primit câte 1.000 ETH sunt Prysmatic Labs, ChainSafe Systems și Sigma Prime. Toate trei lucrează la construirea următoarei iterații a blockchain-ului Ethereum.

Sigma Prime construiește un client Ethernet 2.0 numit Lighthouse, Prysmatic Labs lucrează la scalabilitatea ethereum, iar ChainSafe construiește și un client Ethernet 2.0.

Două dintre proiecte au primit donații și de la Fundația Ethereum. Prysmatic Labs au primit 500.000 de dolari în octombrie și 100.000 de dolari în martie, iar Sigma Prime a obținut 150.000 de dolari în octombrie.

”Vitalik-non-giver of Ether” donează Ethereum pentru proiecte cripto
Discuția de pe Twitter a pornit de la modalitățile în care tehnologia ar putea fi îmbunătățită. Unii membrii au comunității au susținut că finanțarea necorespunzătoare este responsabilă de dezvoltarea lentă.

Ryan Sean Adams, fondatorul firmei de investiții cripto Mythos Capital, a afirmat că Ethereum “duce lipsă de termene scadente și de leadership operațional de bază”.

Ulterior, Ameen Solaimani, CEO la SpankChain, a răspuns:

“Ethereum și-a păstrat iluzia că este un pionier timp de 2 ani. E nevoie de concentrare și soluționare urgentă a problemei scalabilității pentru a-și menține această poziție. Miscă-te repede sau mori încet.”

Preston Van Loon, co-fondator al laboratoarelor Prysmatic Labs și inginer software la Google, s-a plâns de lipsa de finanțare. El a menționat că, chiar și cu granturile primite recent

“este destul de dificil ca întreaga echipă să lucreze cu normă întreagă. Ne confruntăm cu reduceri semnificative de salarizare și nu avem bani suficienți pentru echipa de care avem nevoie.”

Buterin a răspuns:

”Tocmai v-am trimis 1000 eth. Yolo[you only live once].”

Un al doilea grant a fost acordat Sigma Prime, când co-fondatorul Paul Hauner a scris că proiectul său: “a fost amânat pentru primirea de finanțare de câteva ori în ultima perioadă. Cu siguranță putem folosi 1K ETH pentru mai mulți dezvoltatori!”

Buterin a răspuns cu încă 1000 ETH.
Cea de-a treia donație a fost acordată ChainSafe, proiect localizat în Canada. Mikerah Quintyne-Collins, coordonatorul proiectului, a declarat:

“Voi renunța literalmente dacă nu vom primi 100.000 de dolari în ETH.”

Buterin a acceptat angajamentul și a donat proiectului, solicitând ”rezultate!“.

Ironia este că descrierea profilului de Twitter a lui Buterin sublinază clar că nu donează Ethereum. Creatorul Ethereum a demonstrat însă că este dispus să sprijine personal dezvoltarea proiectelor, atâta timp cât i se promit rezultate rapide.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Vitalik Buterin sponsorizează 3 proiecte cripto cu câte 1000 ETH în urma unei conversații pe Twitter Vitalik Buterin sponsorizează 3 proiecte cripto cu câte 1000 ETH în urma unei conversații pe Twitter Reviewed by ddd on decembrie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.