Elrond anunta parteneriat de cooperare cu liderul de plati online Netopia

Elrond, compania IT care dezvolta o platforma blockchain scalabila, eficienta cu taxe neglijabile si o procesare a tranzactiilor de secunde anunta colaborarea cu liderul de plati online Netopia.

Netopia este cel mai mare procesator de plati online din Romania care preconizeaza in 2018 procesarea a peste 13 milioane de tranzactii digitale in valoare de 400 milioane de dolari.

Cele doua companii isi propun explorarea posibilitatii de a integra Elrond tokens ERD, in platforma de plati. Astfel permite comerciantilor sa ofere utilizatorilor si clientilor posibilitatea de a cumpara produse si servicii prin intermediul ERD tokens.

Aceasta va însemna și faptul că peste 6.000 de comercianți care utilizează soluțiile Netopia vor putea accepta criptomoneda ERD. Costurile de dezvoltare sau de exploatare din partea lor vor fi zero.

Beniamin Mincu, CEO și fondator al companiei Elrond, a comentat:

“Elrond se focuseaza pe a ajuta oamenii să se bucure de o mai mare libertate și liniște atunci când sunt online și, mai ales, atunci când fac plati. Prin colaborarea cu Netopia și prin includerea ERD ca opțiune de plată, această nouă relație va face ca mii de consumatori să beneficieze de securitate adăugată și să se bucure de plăți mai rapide și mai ușoare “.

Netopia este un lider inovator in sfera de activitate iar

“acest parteneriat reprezinta o oportunitate excelenta de a oferii noi servicii comerciantilor nostri si clientilor lor”

declara Antonio Eram, CEO si fondator Netopia.

Este incurajator să lucrezi cu un partener inovator care se angajează succesului reciproc. Așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm noi soluții de plăți inovatoare cu Elrond, care să fie în beneficiul clienților noștri.

a mai adaugat Antonio.

Elrond
dezvolta o platforma blockchain scalabila si eficienta cu taxe neglijabile si o procesare a tranzactiilor de secunde. Este o regândire completă a infrastructurii de blockchain public, concepută special pentru a aduce o îmbunătățire generală de 1000x. Este scalabilă, eficientă și sigură, menținând în același timp un cadru suficient de descentralizat.

Pentru a realiza acest lucru, Elrond introduce un nou mecanism Adaptive State Sharding. Acesta permite scalabilitatea liniară cand mai multe noduri se alătură rețelei prin paralelizarea procesării tranzacțiilor.

Proof of Stake (PoS) este un mecanism de consens nou și mai eficient propus ca o alternativă la utilizarea intensivă a energiei și a folosirii puterii computaționale în mecanismele de consens Proof of Work.

Aceste proiecte ICO romanesti reprezinta dovada ca Romania tine pasul cu tehnologiile noi prin care se pun bazele viitorului.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Elrond anunta parteneriat de cooperare cu liderul de plati online Netopia Elrond anunta parteneriat de cooperare cu liderul de plati online Netopia Reviewed by ddd on decembrie 06, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.