Binance Labs extinde programul incubator start-up la 5 noi orașe

Compania Binance Labs a anunțat că își va extinde programul de sprijinire a startup-urilor blockchain în  cinci noi orașe. Acestea sunt  Berlin, Buenos Aires, Lagos, Singapore și Hong Kong.

Începând cu martie 2019, programul incubator va oferi cursuri de 10 săptămâni pentru inițiatorii de proiecte blockchain. Participanții selecționați vor beneficia de instruire și sprijin din partea mentorilor și experților Binance.

Incubatorul din San Francisco, considerat un succes
Anul acesta, programul a inclus opt echipe, ce au fost selectate din peste 500 de aplicanți. Fiecare echipă participantă a primit o finanțare de 500,000$ și consultanță specializată pentru dezvoltarea de produse și servicii.

Ella Zhang, directorul Binance Labs, a declarat că scopul acestui program este de a încuraja  comunitatea de developeri din industria emergentă. Compania dorește să sprijine proiectele ce pot aduce plus valoare industriei cripto, indiferent că este vorba de tokenuri, prduse sau servicii.

În plus, echipele au posibilitatea de a-și promova produsele sau serviciile prin intermediul platformelor Binance după absolvirea programului. De asemenea, Binance va lua în considerare listarea tokenurilor pe exchange-ul ce are peste 10 milioane de utilizatori.

“Îi vom ajuta să construiască canale de vânzări și distribuție”, a declarat Zhang despre toate proiectele participante. “Avem baza de utilizatori. Binance în sine are peste 10 milioane de utilizatori. “

Un exemplu de proiect ce a participat la primul incubator din San Francisco, SafePal, dezvoltă un portofel de tip crypto hardware care ar costa doar 10 dolari.

Un alt proiect, Path, a dezvoltat un software de calcul pentru taxele ce revin tranzacțiilor cu criptomonede. Robert Yau, fondatorul Path, a declarat că diversitatea mentorilor a ajutat echipa sa să creeze o soluție API bloc-agnostică.

“Când am intrat în program, aveam un singur furnizor de servicii fiscale care folosea platforma. Feedback-ul a fost că există extrem de mulți oameni care trebuie să își calculeze impozitele din cripto. Ca urmare, am modificat software-ul pentru a fi compatibil cu o varietate de schimburi și portofele.”

Yau a afirmat că acum există peste 1.000 de persoane pe lista de așteptare, dornici să folosească software-ul Path.

Zhang a declarat că prima etapă a incubatorului din San Francisco a fost un succes, astfel încât vor mai fi organizate două runde de selecții în acest oraș în 2019.

Extindere la nivel mondial
Programul incubator Binance Labs se va extinde în Europa, America Latină, Asia și Africa. Compania dorește să ofere oportunități de dezvoltare a industrieie blockchain la nivel mondial.

Vorbind despre America Latină și Africa, Zhang a adăugat:

“Cele două piețe emergente au blockchain-uri native și utilizează frecvent tehnologia deoarece există multe domenii aplicabile. Așadar, sperăm să găsim echipe care să rezolve probleme locale, cum ar fi plățile, instabilitatea monedelor locale sau problemele de remitențe “.

Proiectele din programul Hong Kong se vor concentra cel mai probabil pe soluții pentru sectorul financiar tradițional.

Spre deosebire de acest an, în 2019, echipele alese vor începe cu aproape 250.000 de dolari fiecare și apoi vor zbura spre Singapore pentru întâlniri cu mentorii Binance Labs.

Numărul de echipe acceptate pentru fiecare program va fi determinat de calitatea și cantitatea solicitanților. Apoi, în timpul capitolului Singapore al programului de incubație, aproximativ 10 echipe vor fi selectate pentru o a doua investiție mai mare.

Printre mentorii proiectului se numără Lily Liu, co-fondator al Earn.com, care a fost achiziționat de Coinbase, co-fondatorul Primitive Ventures Eric Meltzer și fondatorul portofelului Trust Viktor Radchenko. Zhang a declarat că mentorii au posibilitatea de a investi direct în proiectele care au absolvit programul.


Sursa : https://goanadupabitcoin.ro/
Binance Labs extinde programul incubator start-up la 5 noi orașe Binance Labs extinde programul incubator start-up la 5 noi orașe Reviewed by ddd on decembrie 14, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.