ASUS şi Quantumcloud – gamerii pot mina criptomonede când GPU nu este utilizat

Gigantul Asus a anunțat un parteneriat cu Quantumcloud pentru a permite folosirea energiei excedentare a procesoarelor grafice la minarea de criptomonede.  Quantumcloud produce aplicații specializate pentru minarea cripto.

În acest parteneriat, Asus și  Quantumcloud vor permite gamerilor să producă „venituri pasive” prin utilizarea procesoarele grafice (GPU) atunci când acestea nu sunt solicitate.

Aplicația permite procesoarele gamerilor dintr-o rețea să fie utilizate în mod colectiv pentru a alimenta un sistem de cripto-minare în cloud. Acesta le va permite să genereze profituri, deoarece posesorii cardurilor vor primi un procent din tokenurile minate. Raportul se bazează pe cantitatea de energie utilizată.

Asus a ţinut să asigure utilizatorii ca datele lor financiare vor fi protejate sub GDPR.

Fiind printre cei mai mari producători de plăci grafice,  Asus a comunicat că este bine poziţionat ca agent de distribuţie pentru aplicaţia Quantumcloud. Aceasta îşi compensează clienţii în funcţie de eficienţa staţiei lor de minare.

În afară de producţia de procesoare grafice de calitate superioară, Asus deţine de asemenea o mare bază de date de useri. Aceasta ar trebui să fie suficientă pentru a le aduce câştiguri „pasive” odată ce instalează aplicaţia Quantumcloud.

Quantumcloud nu va impune utilizatorilor să îşi creeze ID-uri unice pentru a-şi putea retrage câştigurile. Aceştia vor putea sa se logheze în conturile existente PayPal sau WeChat pentru a le permite transferul prin platformele respective.

Compania a adăugat de asemenea că există posibilitatea de a integra alte servicii de transferuri în back-end. Acestea pot include fiat, mixte, prin portofele digitale și servicii de conversie.

Quantumcloud a avertizat negarantarea de câștiguri tuturor utilizatorilor:
„Rata câștigurilor poate varia în funcție performanțele pieței cripto care nu poate fi influențată în vreun fel de Quantumcloud.”

Cripto-entuziaști au astfel oportunitatea de a-și folosi GPU-ul individual și prin conectarea la alte GPU-uri prin software dedicat.

Bitcoin şi alte criptomonede POW nu pot fi minate eficient doar prin procesoare grafice. Acestea necesită chip-uri dedicate (ASIC) pentru a putea fi extrase în mod profitabil, deoarece dificultatea şi complexitatea necesară este prea mare pentru GPU-urile standard.
ASUS şi Quantumcloud – gamerii pot mina criptomonede când GPU nu este utilizat ASUS şi Quantumcloud – gamerii pot mina criptomonede când GPU nu este utilizat Reviewed by ddd on decembrie 03, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.