Tim Draper crede în continuare că valutele fiat vor fi depășite de criptomonede

Miliardarul Tim Draper nu este preocupat de căderea prețurilor de pe piața cripto și insistă că economia globală va trece în curând la criptomonede.

El a prezis că, criptomonedele vor ajunge să reprezinte două treimi din economia mondială, depășind cu mult valutele fiat.

Investitorul din Silicon Valley a declarat că schimbarea va fi inevitabilă odată ce devine mai ușor să cheltuiești și să investești folosind criptomonede.

“Va fi mai bine pentru oameni”, a spus Tim Draper la World Crypto Con din Las Vegas, după cum a raportat Forbes pe 26 noiembrie.

Cripto este “Global și Frictionless”
Țările înclinate spre viitor își dau seama că tranziția se află la orizont, motiv pentru care unii încearcă deja să facă trecerea acum, a observat Draper.

“De aceea vedeți toate țările mai mici spunând:” Da, ne dorim Bitcoin, vrem să oferim opțiunea de ICO-uri aici, vrem blockchain. Vrem toate aceste avantaje pentru țara noastră “, a declarat el.

Draper este un evanghelist entuziast al criptomonedelor, susținând că Bitcoin va ajunge la 250.000 de dolari până în 2022.

Scăderea pe termen scurt a pieței nu-l îngrijorează, deoarece perspectiva sa este una pe termen lung. Draper a spus că blockchain și criptomonedele sunt o revoluție care schimbă jocul. Și, după cum spunea romancierul francez Victor Hugo, nimic nu poate opri o idee care are timp.

“Tind să-mi investesc banii în bitcoin, pentru că nu văd rostul de a investi într-o monedă legată de o forță politică când am o monedă care va fi fără fricțiune și globală”.

Planuri pentru un fond de investiții exclusiv în Bitcoin
În timp ce speculanții din cripto urmăresc profituri rapide, Draper face planuri de viitor. De altfel, el dorește să lanseze un fond de investiții bazat exclusiv pe Bitcoin.

“În cele din urmă, vreau să fiu capabil să creez un fond de investiții care să fie doar despre Bitcoin. Atât investițiile, cât și contabilitatea internă se va baza pe Bitcoin. Planul meu este ca toate plățile, către angajați și furnizori, să fie realizate cu Bitcoin”, a spus Draper.

“Nu vor exista taxe contabile, deoarece tranzacțiile se vor realiza automat. Totul va fi construit pe contracte inteligente, astfel încât, dacă una dintre aceste companii se va vinde, prin apăsarea unui buton, toate profiturile se vor transfera direct în portofelele lor.”

Draper deține în jur de 40.000 Bitcoin
La începutul acestei luni, Draper a dezvăluit că încă mai deține criptomonedele achiziționate la sfârșitul anului 2014. El a cumpărat atunci circa 40 000 de bitcoin într-o licitație federală pentru 600 de dolari.

“Aceasta este o societate nouă și vreau să fiu un lider”, a spus Draper la summit-ul Web din 2018 de la Lisabona, Portugalia.

De-a lungul crizelor meteorice ale pieței cripto și a recesiunii recente, Tim Draper a rămas constant un susținător vocal pentru criptomonede și blockchain.

De fapt, el este convins că capitalizarea pieței va crește până la 80 trilioane de dolari până în 2023. Draper a spus că în mod inevitabil cripto va suferi de o volatilitate extremă, dar piața va continua să meargă înainte.

“Internetul a început în același mod”, a subliniat Draper. “A venit în valuri mari și apoi a început să se prăbușească. Apoi, următorul val vine concentrat, dar mult mai mare. Bănuiesc că același lucru se va întâmpla și cu Bitcoin.”
Tim Draper crede în continuare că valutele fiat vor fi depășite de criptomonede Tim Draper crede în continuare că valutele fiat vor fi depășite de criptomonede Reviewed by ddd on noiembrie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.