UE a alocat 1,1 milioane euro pentru reglementarea criptoindustriei

Organizația Europeană a Valorilor Mobiliare și Piețelor (AEVMP) a alocat mai mult de 1 milion de euro pentru a monitoriza activitatea în domeniul criptovalutelor și a tehnologiilor financiare. Aceste date sunt publicate în programul de lucru al Oficiului pentru anul 2019.

Documentul menționează că AEVMP va monitoriza tendințele actuale ale tehnologiilor fintech și criptoindustriei, va identifica tot felul de probleme și riscuri asociate cu inovațiile financiare și, de asemenea, va oferi recomandări pentru participanții și consumatorii de pe piață.

De asemenea, va asigura respectarea cerințelor stabilite în Directiva UE privind piețele și instrumentele financiare. Acestea din urmă afectează, în special, furnizorii de instrumente financiare, cum ar fi contractele de diferență (CFD) și opțiunile binare. Directiva impune interzicerea comercializării și distribuției CFD în rândul investitorilor cu amănuntul și alte restricții pentru acest segment de piață.
UE a alocat 1,1 milioane euro pentru reglementarea criptoindustriei UE a alocat 1,1 milioane euro pentru reglementarea criptoindustriei Reviewed by cryptonews on octombrie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.