Sondaj: 54% dintre instituționali consideră că bitcoinul a atins fundalul

Investitorii instituționali sunt mai încrezători în perspectiva creșterii Bitcoinului decât ceilalți participanți în criptocomunitate. Această opinie a fost exprimată într-un interviu acordat CNBC de către Tom Lee.

Potrivit unui sondaj de opinie de la Lee, majoritatea respondenților sunt siguri că prețul Bitcoinului a ajuns deja la partea de jos.Potrivit lui Lee, 54% dintre respondenți sunt siguri de acest lucru printre investitorii instituționali.

40% dintre respondenți consideră că, până la sfârșitul anului viitor, Bitcoinul se va tranzacționa cu mult peste 15.000 de dolari.Mai mult de o treime dintre respondenți și-au exprimat opinia că, în rândul factorilor macroactivi, băncile centrale au cea mai mare influență asupra prețurilor criptovalutelor, și apoi situația de pe piețele emergente, dolarul american și situația geopolitică.Este demn de remarcat faptul că mulți sunt încrezători în perspectivele de creștere a XRP în următoarele 12 luni:


Sondaj: 54% dintre instituționali consideră că bitcoinul a atins fundalul Sondaj: 54% dintre instituționali consideră că bitcoinul a atins fundalul Reviewed by cryptonews on octombrie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.