Ripple anunță utilizarea comercială a produsului xRapid

Trei companii au început utilizarea comercială a platformei de plăți xRapid. Despre acest lucru la conferința Swell din San Francisco, a declarat CEO Ripple Brad Garlinghaus.Caracteristica principală a xRapid este folosirea tokenului XRP. Soluția este axată pe furnizorii de plăți și pe instituțiile financiare care urmăresc să îmbunătățească experiența utilizatorilor și să reducă la minimum costurile pentru efectuarea plăților transfrontaliere, precum și creșterea vitezei acestora.

După cum a spus șeful Ripple, cele trei companii care au început utilizarea comercială a xRapid au fost MercuryFX, Cuallix și Catalyst Corporate Federal Credit Union.

MercuryFX este specializată în plăți internaționale, Cuallix se stabilește între Statele Unite si Mexic, în timp ce Catalyst Corporate Federal Credit Union oferă servicii financiare unui număr de aproximativ 1400 de unități de credit, în special în regiunile vest și sud-vest ale Statelor Unite. MercuryFX și Cuallix au participat anterior la testarea xRapid, compania Catalyst Corporate Federal Credit Union a devenit un nou partener Ripple.

Faptul că lansarea completă a xRapid ar putea avea loc în viitorul apropiat, a declarat șeful biroului reprezentativ al Ripple din Asia-Pacific și Orientul Mijlociu, Sagar Sarbhai.

Rezultatele primelor proiecte pilot care utilizează tehnologia XRP și tehnologia xRapid au fost prezentate în luna mai a acestui an. Participanții la proiect au reușit să reducă costurile tranzacțiilor cu 40-70% și, de asemenea, să crească viteza de procesare a plăților de la 2-3 zile la "puțin peste două minute".

În cadrul evenimentului de ieri, vicepreședintele Ripple pentru produs Ashish Birla a menționat că un număr de companii, printre care Western Union, MoneyGram, Viamericas și IDT, au participat de asemenea la testarea xRapid, însă în acest stadiu nu încep utilizarea comercială a produsului.
Ripple anunță utilizarea comercială a produsului xRapid Ripple anunță utilizarea comercială a produsului xRapid Reviewed by cryptonews on octombrie 02, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.