Poliția Imigrațională și Vamală a Statelor Unite: bitcoin-plățile în Darknet sunt create pentru infractori

Cetățenii care respectă legea sunt de acord să efectueze operațiuni cu criptovalute pe platforme reglementate și să furnizeze informații personale în interesul securității. În același timp, criptoplățile  pe p2p-exchange-uri și în darknet sunt populare în rândul celor care încalcă legea. Această opinie a fost exprimată de către Matthew Allen de la Poliția Imigrațională și Vamală a Statelor Unite (ICE).

În raport, Matthew Allen a analizat rolul jucat de criptovalute în comerțul cu droguri. El a spus că în darknet, Bitcoinul și Monero (XMR) conduc ca mijloc de plată în rândul cumpărătorilor de fentanil și analogii săi.

Potrivit acestuia, agențiile de aplicare a legii din Statele Unite autorizate să lupte împotriva traficului de droguri identifică pe darknet cumpărătorii de substanțe interzise în faza schimbului criptovalutelor  în Fiat.

"Când are loc un astfel de schimb, apare o vulnerabilitate. Folosind supraveghere, operațiuni sub acoperire, informații privilegiate, analize financiare și blockchain-analize, agenția noastră dezvăluie infractorii și organizațiile criminale internaționale ", a explicat Allen.
Poliția Imigrațională și Vamală a Statelor Unite: bitcoin-plățile în Darknet sunt create pentru infractori Poliția Imigrațională și Vamală a Statelor Unite: bitcoin-plățile în Darknet sunt create pentru infractori Reviewed by cryptonews on octombrie 04, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.