Părere: prețul Ethereum se pregătește pentru o mișcare ascendentă

Analistul CoinDesk, Sebastian Sinclair, este încrezător că recuperarea moderată a prețului Ethereum, care continuă în ultimele două săptămâni, va continua și curând taurii vor testa marcajul de 240 de dolari.

Urșii nu au reușit să distrugă linia de sprijin trasată de la cele mai scăzute marcaje din 17 și 25 septembrie. În acel moment, criptovaluta "ETH" a "reușit" să fie chiar pe a treia treaptă a ratingului CoinMarketCap pe fundalul unui raliu scurt al XRP.

La momentul publicării, Ethereum tranzacționează la aproximativ 225 USD.

Graficul zilnic


Recent, intervalul de prețuri s-a redus, iar Ethereum a format o formă "triunghi simetric", care în acest caz poate fi interpretată ca un model de continuare a tendințelor.

În același grafic, se poate observa că triunghiul simetric din august sa dovedit a fi un model de continuare a tendințelor - după defalcarea limitei sale inferioare, Ethereum a actualizat cel puțin 2018.

Deoarece prețul a urcat în ajunul apariției ultimului triunghi simetric, se poate presupune că de această dată limita superioară a figurii va fi ruptă.

În ambele cazuri, se poate vedea cum, pe fondul consolidării prețului, volumul tranzacțiilor a scăzut.

Graficul de 4 ore


În intervalul mai tânăr, a existat recent o ușoară creștere a volumelor de tranzacționare, care la un moment dat a atins valorile din mijlocul lunii septembrie.

În acest context, liniile indicatorului MACD traversează marcajul zero. Toate acestea sugerează o creștere a probabilității unui preț ascendent dintr-o gamă îngustă.

Cu toate acestea, închiderea lumânării zilnice sub 214 dolari poate "pune o cruce" pe formarea bullish de la nivelurile superioare scăzute și cu privire la probabilitatea de a finaliza starea de spirit care se desfășoară timp de 10 luni.
Părere: prețul Ethereum se pregătește pentru o mișcare ascendentă Părere: prețul Ethereum se pregătește pentru o mișcare ascendentă Reviewed by cryptonews on octombrie 05, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.