"Doctor Doom": criptovalutele sunt mai rele decât Coreea de Nord

Economistul Nouriel Roubini, cunoscut sub numele de "Doctor Doom", a spus că descentralizarea criptovalutelor este un mit, iar coeficientul Gini din rețeaua Bitcoin este mai rău decât în Coreea de Nord."Acest sistem este mai centralizat decât RPDC. Mineritul este centralizat, bursele sunt centralizate, iar dezvoltatorii sunt dictatori (Buterin este un dictator pe tot parcursul vieții) ", a spus Rubini.

El a adăugat că cei mai mari trei mineri [el probabil a însemnat pool-uri] controlează 80% din Bitcoin hashrate.

"Toți sunt în locuri atât de plăcute ca Rusia, Belarus și China. Trebuie să aveți încredere în câțiva mineri din Rusia și China, care sunt rivalii noștri strategici. Acesta este un fel de nebunie ", a continuat el.Roubini este de asemenea convins că nimeni nu folosește burse descentralizate, iar tranzacțiile descentralizate sunt "prostii".

"99% din burse sunt centralizate".

Răspunsul economistului la întrebarea dacă compară cu adevărat Bitcoinul și RPDC în ceea ce privește concentrarea bogăției era afirmativ.Roubini a criticat anterior conceptul de contracte inteligente.

„Contractele inteligente nu sunt nici inteligente, nici contracte. Sunt foarte susceptibili la diferite bug-uri: 100 de erori la 1000 de linii de cod. Acestea nu sunt contracte, deoarece nici o instanță din lume nu poate forța părțile să se conformeze. Singura instanță din criptolume este dezvoltatorii care decid aleatoriu când să efectueze hard-fork-uri și când nu", a spus Rubini.

De asemenea, el a cerut o taxă pe emisiile de dioxid de carbon pentru toți deținătorii de Bitcoin.
"Doctor Doom": criptovalutele sunt mai rele decât Coreea de Nord "Doctor Doom": criptovalutele sunt mai rele decât Coreea de Nord Reviewed by cryptonews on octombrie 08, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.