Binance elimină de la tranzacționare Bytecoin, Iconomi, ChatCoin și Triggers

Bitcoin-bursa Binance a anunțat primul delisting major a activelor digitale, în cadrul căreia criptovalutele Bytecoin, Iconomi, ChatCoin și Triggers vor fi retrase din listing.Ștergerea tuturor perechilor de tranzacții cu BCN, CHAT, ICN și TRIG va avea loc vineri, 12 octombrie, după care posibilitatea de retragere a acestor active va rămâne o lună.

"Pentru a proteja utilizatorii, Binance efectuează o analiză periodică cuprinzătoare a tuturor activelor digitale reprezentate pe platforma noastră, ceea ce le asigură o înaltă calitate. Dacă o monedă sau un token nu îndeplinește aceste standarde de calitate, acestea devin obiectul unei examinări suplimentare și pot fi eliminate din platformă ", a spus bursa.

Printre criteriile de evaluare, Binance enumeră interesul echipei de proiect, calitatea și nivelul activității dezvoltatorilor, stabilitatea rețelelor sau contractele inteligente, nivelul de comunicare și activitate publică, viteza de reacție la controalele periodice, dovezile comportamentului neetic sau fraudulos și contribuția la dezvoltarea unui ecosistem sănătos și durabil.

Ce condiții au fost încălcate de către dezvoltatorii acestor proiecte de active, bursa nu specifică. Cu toate acestea, pe fondul anunțului, toate au scăzut considerabil din preț - Bytecoin a scăzut cu 17%, Iconomi - cu 8%, ChatCoin - cu aproape 20%, Triggers - cu mai mult de 37%.
Binance elimină de la tranzacționare Bytecoin, Iconomi, ChatCoin și Triggers Binance elimină de la tranzacționare Bytecoin, Iconomi, ChatCoin și Triggers Reviewed by cryptonews on octombrie 09, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.