Aviz: băncile mari sunt gata să lucreze cu Bitcoinul

Șeful Coriolis Technologies, Rebecca Harding, este încrezută că giganții din industria bancară sunt pregătiți să lucreze cu criptovalute, dar sunt opriți de incertitudinea juridică în acest domeniu. Acest lucru este raportat de Coindoo.

Rebecca Harding conduce compania de tehnologie care deservește cele mai mari instituții din lumea finanțelor tradiționale. Potrivit ei, majoritatea instituțiilor financiare "au o curiozitate și un scepticism sănătos" în ceea ce privește monedele digitale.

Ea a remarcat, de asemenea, că companiile financiare încep să realizeze necesitatea de a investi în spațiul criptovalutar și blockchain. Acestea așteaptă în prezent momentul în care legislatorii și autoritățile de reglementare vor clarifica domeniul juridic.

Pentru a rămâne implicați în spațiul criptovalutar și în cerere în nișă, băncile lucrează îndeaproape cu noile companii din industria fintech. De asemenea, potrivit ei, instituțiile financiare explorează în mod activ caracteristicile criptoindustriei și vor începe în curând să trimită fonduri către o nouă clasă de active.

De exemplu, trei bănci americane de investiții Goldman Sachs, Morgan Stanley și Citigroup au lansat deja produse destinate jucătorilor majori, care sunt adăugați treptat în monedele digitale. Morgan Stanley a dezvoltat o infrastructură pentru derivatele bitcoin și intenționează să lanseze swap-uri criptovalutare pentru venitul total dacă există interes pentru acest instrument de la clienți instituționali.

În iulie 2018 al acestui an, agenția coreeană de știri Yonhap a raportat că băncile comerciale din țara respectivă dețin Bitcoin și Ethereum pentru mai mult de 2 miliarde de dolari.

Harding subliniază că, dacă în viitorul apropiat instituțiile financiare nu vor putea oferi instrumente pentru a lucra cu active digitale, în timp, modelul lor de afaceri poate deveni irelevant.
Aviz: băncile mari sunt gata să lucreze cu Bitcoinul Aviz: băncile mari sunt gata să lucreze cu Bitcoinul Reviewed by cryptonews on octombrie 06, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.