Analiza cursului Bitcoin: pavilionul ursului a apărut la vedere

După cum era de așteptat, săptămâna trecută sa încheiat cu un flat. Gama de fluctuații este atât de îngustă încât lumânarea este aproape invizibilă în intervalul săptămânal.

Mulțimea din masă a demisionat de la faptul că prețul este fixat într-un interval îngust și acum, pentru a ieși din el, ar trebui să existe veste serioasă care să afecteze evoluția ulterioară a evenimentelor.

BTC/USD, time-frame-ul săptămânal

În timpul săptămânii, unii analiști au scris că prețul a rupt trendul descendent pe termen lung, dar cred că acest lucru nu este cazul încă și suntem încă sub tendința triunghiului.

BTC/USD, time-frame-ul zilnic

În graficul de 4 ore, situația este similară cu cea din august-septembrie, când prețul unei săptămâni a crescut ușor și apoi sa prăbușit brusc, formând un steag de urs. Poate că acum se formează ceva similar, dar cu o amplitudine și o pantă mai mică.

Time-frame-ul de 4 ore, posibil se formează pavilionul urșilor

În orice caz, cred că dacă vom rupe un trend descendent, atunci înainte de asta ar trebui să punem o bucla jos pentru a speria taurii rămași.
Analiza cursului Bitcoin: pavilionul ursului a apărut la vedere Analiza cursului Bitcoin: pavilionul ursului a apărut la vedere Reviewed by cryptonews on octombrie 08, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.