Reprezentanții industriei criptovalutare și parlamentarii americani au discutat despre reglementarea monedelor digitale

Reprezentanții a peste 45 de companii de pe Wall Street și a proiectelor criptovalutare au participat marți, 25 septembrie, la o masă rotundă la Congresul american de la Washington, dedicată discuțiilor privind reglementarea monedei digitale și ICO. Acest lucru este scris de CoinTelegraph.

Scopul reuniunii a fost de a crea un registru al problemelor cu privire la definirea jetoanelor ICO, precum și crearea unui cadru de reglementare pentru industria criptografică. Participanții la masa rotundă au propus principiile conformității cu cerințele de reglementare și protecția consumatorilor, care ar putea determina abordarea de bază a reglementării.

Consilierul general al blockchain-start-up Protocol Labs Marvin Ammory a subliniat că există o întreagă "cascadă de incertitudini" asociată clasificării actuale a jetoanelor. Ca un exemplu, el a citat problemele fișierelor de stocare descentralizate Filecoin, care sunt dezvoltate de Protocol Labs. La momentul lansării proiectului, echipa de dezvoltare a fost convinsă că tokenurile sale după deciziile SEC ar primi statutul de Titluri de valoare, însă în practică acest lucru nu sa întâmplat.

La discuție i sa alăturat și președintele Chia Network, Ryan Singer, care a subliniat incertitudinea cu privire la statutul lui Ethereum. El a reamintit decizia SEC, conform căreia cea de-a doua după capitalizare criptomonedă nu poate fi reglementată ca un titlu de valoare. Singer a subliniat, de asemenea, că industria nu are limite clare, permițând să se determine un nivel suficient de descentralizare și funcționalitate a proiectelor.

Directorul de activitate al Andreessen Horowitz, Hilary Kivitz, a sugerat că jetoanele ICO ar putea fi considerate titluri de valoare. De asemenea, ea a propus definirea jetoanelor comune, menționând că stimulentele materiale asociate ar trebui să fie coordonate cu interesele tuturor participanților la proiect.

"Tokenul reprezintă un avantaj care creează o rețea comună de stimulente, în care fiecare participant primește valoare din creșterea acestuia", a spus Kivitz.

Alți participanți la întâlnire au atras atenția asupra discrepanței dintre normele vagi de reglementare a realităților situației actuale în sectorul criptovalutar. Deci, CEO-ul blockchain-start-up Harbor, Joshua Stein a remarcat că reglementarea titlurilor de valoare nu funcționează în ceea ce privește tokenurile utilitare ale aplicațiilor descentralizate și industria ICO în ansamblul său.

Reprezentantul Camerei de Comerț a Statelor Unite, Keith Prochaska, a declarat necesitatea coordonării reglementării, crearea unui canal de interacțiune cu organismele de reglementare și o definiție clară pentru toate conceptele din mediul criptovalutar.
Reprezentanții industriei criptovalutare și parlamentarii americani au discutat despre reglementarea monedelor digitale Reprezentanții industriei criptovalutare și parlamentarii americani au discutat despre reglementarea monedelor digitale Reviewed by cryptonews on septembrie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.