Western Union a brevetat sistemul de plăți sigure în criptomonedă

Gigantul de plăți Western Union a primit un brevet, care oferă un sistem de management sigur pentru tranzacțiile cu criptovalute, scrie CCN.

Sistemul oferit de Western Union garantează confirmarea tranzacțiilor cu ajutorul verificării biometrice sub formă de amprente de scanare, retină a ochiului sau vocea utilizatorului.

Tehnologia a fost dezvoltată pentru rețelele electronice. Dar documentul notează că, în unele cazuri, sistemul de transferuri poate fi potrivit pentru sistemele criptovalutare, cum ar fi Bitcoin, Litecoin sau Peercoin.

Potrivit cererii de brevet, rețeaua de transfer bancar poate fi configurată să funcționeze cu diferite tipuri de valute, inclusiv criptovalute și alte servicii de schimb (de exemplu, cărți de credit, carduri cadou sau certificate, un sistem de puncte de utilizator etc.) diferite domenii, regiuni sau jurisdicții.

Este de remarcat faptul că cererea nu menționează nicio mențiune despre criptomoneda Ripple (XRP), numită special creată pentru industria de transferuri de bani, precum Western Union.
Western Union a brevetat sistemul de plăți sigure în criptomonedă Western Union a brevetat sistemul de plăți sigure în criptomonedă Reviewed by cryptonews on iulie 07, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.