Trader de pe Wall Street: investitorilor le este mai ușor să folosească bitcoinul decât altcoinurile

Bitcoinul rămâne activul cel mai funcțional pentru un investitor criptovalutar. Acest lucru a fost declarat de către șeful diviziei de active digitale a companiee Susquehanna International Group Bart Smith într-un comentariu CNBC.

El este convins că bitcoinul este moneda Internetului și poate fi acum folosită în mod avantajos atunci când trimiteți transferuri internaționale de bani.

"Western Union și băncile tradiționale sunt lente, scumpe și pot bloca transferul. Și trimiterea de bani prin Bitcoin este rapidă și convenabilă. Și, printre altele, nimeni nu mă poate opri ", a spus Smith.

Bart Smith a numit, de asemenea, un interes "prematuri" al investitorilor altor altcoinuri

"Cu interesul pentru Altocoinuri, în urma creșterii popularității de anul trecut, toată lumea s-a grăbit. Alte utilizări - contractele inteligente, Rețeaua Lightning sau alte progrese tehnologice - sunt, pentru majoritatea oamenilor, foarte complexe și nu vor deveni în curând răspândite ", a spus el.
Trader de pe Wall Street: investitorilor le este mai ușor să folosească bitcoinul decât altcoinurile Trader de pe Wall Street: investitorilor le este mai ușor să folosească bitcoinul decât altcoinurile Reviewed by cryptonews on iulie 11, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.