SUA este numită lider în domeniul ICO

Blockchain-proiectele continuă să efectueze ICO și, potrivit unei noi cercetări de piață, SUA a devenit un lider în acest domeniu chiar și în ciuda poziției indistincte a autorităților de reglementare, potrivit Venture Beat.

Rezultatele studiului au fost prezentate de organizatorii conferinței Crypto Finance, care va avea loc în septembrie în California. Pe baza rezultatelor sale, 30 din cele 100 de ICO-uri cele mai mari până în prezent au fost efectuate în Statele Unite. Elveția se află pe locul al doilea, cu 15 proiecte, pe al treilea - Singapore, unde au avut loc cele mai mari 11 ICO-uri.

"ICO continuă să câștige impuls. Pentru primul trimestru al anului 2018, proiectele au generat 6,3 miliarde de dolari mai mult decât în întregul 2017. Acest studiu va fi un mare ajutor pentru următoarea generație de proiecte. Le va ajuta să înțeleagă care state sunt mai bune pentru a face față brokerilor și criptovalutelor ", spune CEO-ul CFC Andre Franko Stor.

De asemenea, studiul notează un număr mare de state care lucrează la reglementarea criptovalutelor, ceea ce va ajuta proiectele ICO să se simtă mai încrezător. Acestea au inclus Rusia, care a găzduit 6 dintre cele mai mari ICO și Estonia cu 4 proiecte.
SUA este numită lider în domeniul ICO SUA este numită lider în domeniul ICO Reviewed by cryptonews on iulie 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.