Studiu: Marea Britanie va deveni lider în domeniul criptovalutei și blockchainului până în 2022

Organizația Big Innovation Centre , Deep Knowledge Analytics și DAG Global au realizat un studiu care a concluzionat că Marea Britanie are toate șansele de a deveni un centru mondial pentru dezvoltarea blockchain-tehnologiilor până în 2022. Cercetătorii menționează că țara dispune de toate resursele necesare, industriale și de stat. Acest lucru este scris de The Guardian.

"Blockchainul a fost recunoscut de Parlament ca o tehnologie importantă. Parlamentul este gata să sprijine crearea și dezvoltarea economiei digitale prin diverse inițiative guvernamentale ", a declarat Birdjit Andersen, șeful Big Innovation Centre .

Autorii raportului spun că în 2017-2018 500 de milioane de lire sterline au fost investite în blockchain-compania britanică. În același timp, cercetătorii remarcă faptul că blockchain-industria este încă într-un stadiu incipient de dezvoltare, iar Marea Britanie ar putea deveni un lider în acest domeniu.

"Marea Britanie este unul dintre cele mai importante centre financiare din lume și, în ultimii ani, a devenit un lider în tehnologiile financiare. În același timp, țara are un mare potențial de a deveni lider în blockchain-tehnologiile și criptoeconomie ", spune Sean Kiernan, șeful DAG Globak.
Studiu: Marea Britanie va deveni lider în domeniul criptovalutei și blockchainului până în 2022 Studiu: Marea Britanie va deveni lider în domeniul criptovalutei și blockchainului până în 2022 Reviewed by cryptonews on iulie 18, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.