Șeful FRS: Bitcoinul nu este o valută reală

În discursul său la Congres, miercuri, 18 iulie, șeful Rezervației Federale a Statelor Unite (FRS), Jerome Powell, a făcut o serie de afirmații critice împotriva bitcoinului și a altor criptovalute. În special, el a menționat că criptovalutele "sunt excelente" pentru spălarea banilor, raportează CoinDesk.

De asemenea, Powell a subliniat riscurile mari pe care criptovalutele le suportă pentru investitori. În opinia sa, criptovalutele sunt un balon atractiv pentru investitorii neexperimentați.

"Aceasta nu este o monedă reală. Și nu considerăm criptovalute drept jurisdicția noastră. Dar mă îngrijorează. Monedele ar trebui să fie un mijloc de plată și să aibă valoare, iar criptovalutele nu sunt adesea folosite pentru plăți. Și despre valoare - uită-te doar la volatilitate ", a spus Powell.

Cu toate acestea, în momentul de față, șeful Rezervației Federale nu vede o amenințare specială pentru monedele tradiționale de către activele digitale.
Șeful FRS: Bitcoinul nu este o valută reală Șeful FRS: Bitcoinul nu este o valută reală Reviewed by cryptonews on iulie 19, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.