Șeful Circle: mulțumită Ethereum, popularitatea blockchainului este egală cu popularitatea internetului

Șeful start-up-ului de plăți Circle, Jeremy Allair, crede că, în viitor, utilizarea tehnologiilor blockchain și a criptomonedei va deveni la fel de familiar ca internetul în 2018. Mai ales în recunoașterea blockchainului va ajuta Ethereum, a spus el într-un interviu acordat CNBC.

"Catalizatorul pieței [criptovalutei] era Ethereum, care a creat o platformă pe care să dezvolte aplicații. Puteți elibera propriile jetoane, creați noi tipuri de contracte financiare cu tehnologie de contract inteligent ", spune Jeremy Allair.

De asemenea, șeful Circle notează că apariția Ethereum a stimulat dezvoltarea unor concurenți precum EOS, NEO și Cardano. Dar prezența concurenților nu a împiedicat Ethereum să atragă pe platforma sa un număr mare de dezvoltatori.

"Acesta este un sol foarte fertil într-un sens fundamental, tehnic și infrastructură", notează Allair.

În ceea ce privește investițiile, potrivit lui Allair, accentul se deplasează de la "principalele valute", cum ar fi bitcoin și ETH, la "jetoane de nivel înalt" create pe blockchainul monedelor importante. Cu toate acestea, Ethereum și bitcoinul au fost opțiuni excelente de investiții.
Șeful Circle: mulțumită Ethereum, popularitatea blockchainului este egală cu popularitatea internetului Șeful Circle: mulțumită Ethereum, popularitatea blockchainului este egală cu popularitatea internetului Reviewed by cryptonews on iulie 20, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.