Prețul bitcoinului pe bursa WEX a crescut la aproape 9 000 de dolari

Miercuri, 11 iulie, rata medie ponderată a bitcoinului la cele mai mari criptoburse a fost de 6.197 dolari. Cu toate acestea, pe site-ul WEX, prețul primei criptomonede pe parcursul zilei a crescut la 8 750 dolari, scrie CCN.

Creșterea s-a extins la alte perechi de tranzacționare, inclusiv USDT / USD. Astfel, rata de schimb a tokenului Tether a atins 1.30 dolari, în ciuda faptului că este legată de dolarul american cu un raport de 1:1.

În prezent, perechea BTC / USD de pe bursa WEX se tranzacționează la un nivel de 7823 USD, cu o rată medie ponderată de 6200 USD.

Experții nu sunt de acord cu privire la ceea ce ar fi putut conduce la o astfel de creștere a ratei bitcoinului pe un singur site. Unii au sugerat că acest lucru poate indica faptul că bursa nu este furnizată cu dolarul american sau chiar despre fraudă directă din partea managementului site-ului.

Alții sugerează că acest lucru se datorează lipsei de lichiditate a dolarului SUA pe WEX și comisioanelor mari de retragere a fondurilor.

Cu toate acestea, cei mai experimentați comercianți au fost precauți cu privire la acest salt în prețuri și au sfătuit să nu cedeze tentației de profituri ușoare."Întrebați-vă de ce această oportunitate de arbitraj este" prea bună pentru a fi adevărată "și evitați-o   de câte ori este posibil. Acest lucru ma salvat de la Mt.Gox ", - a scris pe Twitter directorul de investiții al Altana Digital Currency Fund, Alistair Milne.

La momentul publicației, potrivit Coinmarketcap, volumul de tranzacționare pe bursa WEX este de aproximativ 39 milioane de dolari. Bursa se situează pe locul 30 în ceea ce privește capitalizarea.
Prețul bitcoinului pe bursa WEX a crescut la aproape 9 000 de dolari Prețul bitcoinului pe bursa WEX a crescut la aproape 9 000 de dolari Reviewed by cryptonews on iulie 12, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.