Prețul bitcoinului ca activ logaritmic poate ajunge la 2 milioane de dolari

CEO al portalului financiar britanic ADVFN, Clem Chambers, a sugerat că bitcoinul ar putea reveni la prețul de 20.000 de dolari și apoi va crește la 200.000 de dolari sau chiar 2 milioane de dolari dacă "mecanismul de piață al activului își păstrează natura virală". A scris despre asta în coloana sa pentru Forbes.

Clem Chambers consideră că bitcoinul este un "activ logaritmic" și chiar a prezentat un grafic în baza căruia a derivat regula că bitcoinul și alte criptovalute "cresc logaritmic".


În special, el a menționat că bitcoinul crește cu 26% pe o anumită perioadă de timp, iar zece astfel de perioade reprezintă împreună o creștere de 1,000%.

Șeful ADVFN a sugerat că va continua creșterea bitcoinului și prețul principalei criptomonede ar putea ajunge la 2 milioane de dolari. În același timp, el a spus că, dacă scoateți "monedele de gunoi" de pe piață, zborul bitcoinului va avea loc mai rapid și mai puternic.

"În afacere există o posibilitate de a pierde 100%, dar există și o șansă bună de a obține 1000% +. Până când alegeți mărimea potrivită a afacerii, este în regulă. Dar dacă sunteți la fel de lacomi ca mine, atunci trebuie să vedeți partea de jos a pieței sau cel puțin să vedeți semnele sfârșitului tendinței de creștere, dar nu am ajuns încă la acest punct ", notează expertul.
Prețul bitcoinului ca activ logaritmic poate ajunge la 2 milioane de dolari Prețul bitcoinului ca activ logaritmic poate ajunge la 2 milioane de dolari Reviewed by cryptonews on iulie 16, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.